Tvättning av plåttak på Max restaurang i Vårby

Vi på Takfix utför många typer av takarbeten runt om i Stockholmsområdet, bland annat tvättar vi fasader och tak. Vid ett av våra uppdrag tvättade vi och behandlade ett 350 m2 stort plåttak på en hamburgerrestaurang i Vårby.

Flera fördelar med taktvätt

Att tvätta ett tak med jämna mellanrum är bra ur flera perspektiv. Med tiden kan smuts, alger, mossa och annat samlas och få fäste på ett tak. Detta leder till slitage på taket och försämrar på det viset det skick som taket är i. Genom att tvätta ett tak med jämna mellanrum kan man hålla det rent och undvika onödigt slitage. Om man får mossa på taket kan detta även göra att fukt samlas och kan ställa till med problem.

Genom att tvätta taket och behandla det får man också ett tak som är fint att se på. När man tvättar sitt tak i Stockholm kan man förhöja hela känslan hos fastigheten.

Vid en taktvätt är det en fördel om den som ska utföra tvätten har de rätt kunskaperna samt den rätta utrustningen. Detta för att resultatet efter den färdiga tvätten av taket ska bli så bra som möjligt.

Flera typer av takarbeten i Stockholm

Utöver taktvättning och fasadtvättning erbjuder vi på Takfix även många andra typer takarbeten och andra typer av tjänster. Vi kan hjälpa dig med allt från takrenoveringar och takomläggningar med en rad takmaterial till målning av fasader och rivning av tak.

Taktvättning i Stockholm

Ta en titt på bilderna från tvättningen av plåttaket på Max i Vårby och läs mer om våra tjänster inom tvättning av tak i Stockholm här. Hör även gärna av dig för att veta mer samt för att boka in din hjälp med takarbeten i Stockholm.