Hjälp med takavvattning i Stockholm

Monterad takavvattning på tak i Stockholm

Takavvattning handlar om att ta hand om regnvatten och snö och leda det undan från taket och huset oftast med anslutning mot den kommunala dagvatten hanteringen.

Offertförfrågan

Det är viktigt att se till att utrustningen fungerar som den ska eftersom hängrännor och stuprör är hårt belastade av både väder och vind, och is och snö. Bristande underhåll och felaktiga installationer riskerar leda till läckage med kostsamma skador på fasad och tak som följd. Vi hjälper dig med inköp och montering av de detaljer du behöver.

Snygga lösningar för takavvattning

Vi är kunniga i byggnadsplåtslageri och hjälper dig få snygga lösningar för takavvattning. Val av material och färger kan hjälpa till att förstärka husets arkitektur och bilda en harmonisk helhet.

Vi vänder oss främst till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Stockholm med omnejd. Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med takavvattning.

Takavvattning i Stockholm från Takfix

För att taket och huset ska hållas i ett bra skick är det viktigt att regnvattnet enkelt kan ta sig av från taket. Takavvattningen ser till att föra undan regn och snö från taket med hjälp av lösningar tillverkade i plåt. Har du ett tak i dag som behöver hjälp med takavvattning löser vi det. Under flera år har vi genomfört ett stort antal arbeten med takavvattning på villor i Stockholm.

Vi arbetar med takavvattning i hela stor-Stockholm men främst i söderort: Enskede, Årsta, Skarpnäck, Skärholmen, Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Nacka, Huddinge, Tumba, Botkyrka, Johanneshov, Haninge / Handen osv.