Taktvätt & Tvättning tak i Stockholm

Det finns faktiskt små knep för att göra ditt hus vackrare oavsett ålder och slitage. Visste du exempelvis att ett praktiskt moment som tvättning av taket faktiskt kan förlänga livslängden på ditt tak med flertalet år? En taktvätt kan göra enorma skillnader för takets och faktiskt hela husets välmående samtidigt som det så klart ökar det totala värdet på fastigheten.

Taktvättning lönar sig!

Fördelarna med en ordentlig tvättning av taket är många, det ger först och främst ett förskönat utseende och piffar upp hela huset som sådant men det minskar även risken för att problematiska fuktskador ska uppkomma. Skador som påverkas av kompakt och ansamlad fukt blir dessutom värre ju längre man väntar med att få det åtgärdat, och ser man inte över sitt tak finns ju så klart risken att det handlar om flera år. Börjar det växa mossa på taket kan detta bidra till att fukten stannar kvar, vilket i sin tur kan leda till att pannorna skadas och går sönder vid kyligare årstider.

Det absolut säkraste och tryggaste sättet att motverka denna typ av skador på ens tak är att anlita professionell hjälp med taktvätt. Vi på Takfix erbjuder en effektiv och modern taktvätt som utförs av vår erfarna och vana personal. För att göra så rent som möjligt på taket använder vi oss av en anpassad högtryckstvätt med hetvatten, vilket effektivt spolar bort all typ av påväxt. Önskar kunden en ännu säkrare taktvätt och hållbarhet kan vi även behandla taket för att undvika att påväxten snabbt återkommer.

Vi utför taktvättning i hela Stockholmsregionen och ser fram emot att höra från dig!