Taktvätt i Stockholm

Takfix tävttar och rengör tak i Stockholm

Även om många takmaterial kan förväntas hålla under många år så gör väder och vind att ett tak med tiden slits ut och det blir dags för en renovering eller ett takbyte. Det finns dock sätt att underhålla ett tak och små knep för att göra ditt hus vackrare oavsett ålder och slitage. Visste du exempelvis att ett praktiskt moment som tvättning av taket faktiskt kan förlänga livslängden på ditt tak med flertalet år? En taktvätt kan göra enorma skillnader för takets och faktiskt hela husets välmående samtidigt som det så klart ökar det totala värdet på fastigheten. Vi på Takfix utför taktvätt runt om i Stockholmsområdet och kan hjälpa dig hålla taket i skick.

Offertförfrågan

 

Fördelar med taktvättning

Fördelarna med en ordentlig tvättning av taket är många. Det ger först och främst ett förskönat utseende och piffar upp hela huset som sådant men det minskar även risken för att problematiska fuktskador som kan uppkomma. Skador som påverkas av kompakt och ansamlad fukt blir dessutom värre ju längre man väntar med att få det åtgärdat, och ser man inte över sitt tak finns ju så klart risken att det handlar om flera år.

Hur mycket kostar en taktvätt?

Risker med att inte utföra taktvätt

Det finns flera risker med att inte hålla efter sitt tak genom att göra rent det med en taktvätt i Stockholm. En av riskerna är alltså som ovan nämnt att väder och vind kan göra att man får besvär med fukt. Börjar det även att växa mossa på taket kan detta bidra till att fukten stannar kvar, vilket i sin tur kan leda till att pannorna skadas och går sönder vid kyligare årstider. Därför är det viktigt att man regelbundet ser över sitt tak och utför tvättning av taket innan det blir för sent.

Det absolut säkraste och tryggaste sättet att motverka denna typ av skador på ens tak är att anlita professionell hjälp med taktvätt. Vid en taktvätt i Stockholm, eller andra delar av landet, så är det en fördel om den som tvättar taket har rätt kunskaper. Detta för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Vi på Takfix i Stockholm har en gedigen kunskap inom taktvättning.

Vi vet hur man tvättar tak

Vi på Takfix har lång erfarenhet av taktvätt i Stockholm och för oss är det viktigt att leverera värde till dig som kund. Vi erbjuder en effektiv och modern taktvätt som utförs av vår erfarna och vana personal. För att göra så rent som möjligt på taket använder vi oss av en anpassad högtryckstvätt med hetvatten, vilket effektivt spolar bort all typ av påväxt och annan smuts. Önskar kunden en ännu säkrare taktvätt och hållbarhet kan vi även behandla taket för att undvika att påväxten snabbt återkommer. Tack vare våra effektiva metoder av taktvätt hjälper vi dig att förebygga risker för skador på taket, samtidigt som taket kommer se ut som nytt!

Kontakta oss för taktvätt i Stockholm

Det är viktigt att underhålla ett tak och se till att det håller sig i ett så bra skick som möjligt. Ett sätt att hålla taket i ett gott skick och förlänga den tid som går innan det blir dags för ett takbyte är alltså att ta hjälp med en taktvätt i Stockholm.

Om du vill anlita oss för taktvätt i Stockholm, eller har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon 08-51 51 00 25 eller skicka ett mejl till info@takfix.se. Vi utför taktvättning i hela Stockholmsregionen och ser fram emot att höra från dig! 

Taktvätt i Stockholm från Takfix

För att taket och huset ska hållas i ett bra skick är det viktigt att få bort smuts som kan ha en negativ inverkan på taket. En taktvättning gör rent taket och ger det ett fint utseende. Har du ett tak i dag som behöver hjälp med taktvättning löser vi det. Under flera år har vi genomfört ett stort antal arbeten med taktvättning på villor i Stockholm.

Vi arbetar med taktvättning och tvättning av tak i hela stor-Stockholm men främst i söderort: Enskede, Årsta, Skarpnäck, Skärholmen, Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Nacka, Huddinge, Tumba, Botkyrka, Johanneshov, Haninge / Handen osv.