Fasadarbete i Stockholm - Är din fastighet i behov av ett fasadarbete?

Takfix renoverar putsad fasad i Stockholm

Fasaden är en otrolig viktig del för en byggnads yttre, men även för hela fastighetens välmående. Att genomföra fasadarbeten är en investering som inte bara vårdar huset utan även förlänger husets livslängd. Därför är det viktigt att allt fasadarbete bör genomföras av hantverkare som är specialister inom området fasadarbeten. Vi på Takfix är certifierade och har lång erfarenhet av fasadarbeten i Stockholm, allt från målning till rengöring av fasaden!

Offertförfrågan

 

Vi utför flera typer av fasadarbeten i Stockholm

Fasadarbeten räknas till allt det som har med fasaden att göra – allt från putsning till fasadtvätt och fasadmålning. Fasaden är en utav husets viktigaste delar och bör underhållas på alla byggnader – oavsett om det gäller en villa, småhus eller industribyggnader. När det gäller fasaden är det viktigt att fasadarbetet blir rätt gjort, eftersom det är det som skyddar huset mot väder och vind.   

Vi på Takfix målar både träfasader, plåtfasader och putsfasader och även sådant som fönster och fönsterbleck. Vid rengöring av fasader använder vi en teknik som bygger på enbart 100% kemiskt rent vatten, vilket är en miljövänlig och skonsam metod. Vår teknik skiljer sig åt beroende på fasadtyp och vilken typ av smuts som ska avlägsnas. Vi utför fasadarbeten på alla olika typer av fasader – stora som små, trä som plåt.

Viktigt att underhålla fasaden

Att se till att underhålla sin fastighet är väldigt viktigt och ett sätt att göra detta är att utföra olika typer av fasadarbeten. Genom att exempelvis måla sin fasad skyddar man den mot hårt väder och vind och gör den även tåligare mot angrepp av mögel. Att tvätta fasaden gör både mycket för utseendet på byggnaden, men gör också att det ökar livslängden samt gör att fasaden håller längre. Det minskar även risk för fuskskador då en smutsig fasad lätt blir grogrund för mögelangrepp.

Vad kostar fasadarbete?

Fasadarbeten i Stockholm kostar olika beroende på vad det är du önskar utföra, i vilken omfattning arbetet är, samt vad för skick fasaden är i och vad för typ av fasad det är. Vi på Takfix hjälper dig gärna med ditt fasadarbete. Kontakta oss idag om du har frågor eller för en kostnadsfri offert så bokar vi in ett möte för ditt fasadarbete!