Om oss - helhetslösningar för tak o fasad!

Helhetslösning för tak

Takfix är ett företag som jobbar med takläggning, takmålning och takunderhåll så som tvättning, snöskottning och allmän takservice. Vi arbetar på alla slags tak oavsett om de är klädda med takpannor, papp eller plåt. Vi erbjuder installation av takfönster. På fasader utför vi både fasadtvätt och fasadmålning. Dessutom hyr vi ut och erbjuder montering av byggställningar både för tak och fasadarbeten. Ta en titt bland våra menyflikar eller kontakta oss så berättar vi mer.

Vi erbjuder en riktigt bra investering

Det finns många fördelar med att fixa taket, oavsett det handlar om löpande underhåll eller totalrenovering. Först och främst ger det bättre skydd mot de växlande klimat som vi har i Sverige. Det kan bespara dig en mer kostsam renovering som takskadan är framme. Fastighetsmäklare brukar också säga att det är en bra investering för att höja marknadsvärdet – vilket förstås är viktigt för dig som vill få ut rätt pris när du säljer din fastighet.

Göra själv eller anlita proffs?

Du kanske är händig och känner att du fixar ditt tak på egen hand. Vi rekommenderar inte det. Det finns risker, både ekonomiska och hälsovådliga, som du kan undvika genom att anlita behörig personal för att fixa ditt tak. Självklart monterar vi även hängrännor, stuprör, vindskivor och allt som hör till takets funktion.

Tak för miljön

Vi är specialister på gröna tak eller sedumtak. Utöver att det är vackert, så tillför den unika fördelar. Det är ljuddämpande, miljövänligt, ger bra UV-skydd, renar luften m.m. Läs gärna mer om detta spännande alternativ och se referenser på sedumtak som vi lagt åt våra kunder. Det avfall som blir tar vi hand om och lämnar så mycket som möjligt till återvinning eller återbruk. Ett alternativ till detta är grästak, som vi också erbjuder. Även den har många bra egenskaper som bidrar till ökad växtlighet i samhället och detta kan bidra till biologisk mångfald i djur- och insektsvärlden. Växtmattor på tak bidrar till ett hållbart grönare samhälle.

Rätt man på rätt tak

Vi på Takfix värdesätter våra medarbetare högt, deras kunskap är vår styrka. All personal är anställd av oss och uppfyller våra krav på utbildning och erfarenhet. På så sätt kan vi garantera en hög kvalité på vårt arbete och vår service.

När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att vi använder oss av rekommenderade arbetssätt, moderna redskap och ordentlig skyddsutrustning. Vi arbetar med fokus på miljön och har höga krav på att miljöfarliga material hanteras på rätt sätt. För att våra kunder ska känna sig trygga i att anlita oss, inte bara innan och under arbetet utan även efteråt, lämnar vi alltid utförliga garantier på våra utförda arbeten.

Försäkringsbevis från Trygg Hansa