Takfix utför takläggning på industritak i Stockholm

Vi på Takfix utför många typer av takarbeten i Stockholm åt både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Du visste väl att vi erbjuder taktjänster till dig som har ett industritak i Stockholm?


Takfix arbetar bland annat med industritak i Stockholm.

Läs mer också här om våra tjänster inom industritak i Stockholm

Vi tar hand om ditt industritak i Stockholm

Bland de takarbeten som vi erbjuder i Stockholm finns takläggningar med tegelpannor, betongpannor, sedum, takpapp och plåt. Vi hjälper även våra kunder med takrenoveringar och takservice för att underhålla taken och se till att de håller sig i ett bra skick så länge som möjligt. Våra takarbeten utför vi alltså på en mängd olika typer av byggnader, bland annat industritak.

För dig som bedriver en industriverksamhet och därför har en byggnad med ett industritak i Stockholm så kan olika typer av takarbeten med tiden bli aktuella. Det kan röra sig om att taket är i ett dåligt skick och att därför delar av taket eller hela taket måste bytas ut. Industritak har ofta en låg lutning och ett bra val till ditt industritak i Stockholm vid ett takbyte är därför takpapp.

Med papptak på industritaket i Stockholm får du ett takmaterial som är hållbart och även prisvärt i jämförelse med vissa andra typer av takmaterial. Ett papptak isolerar och skyddar taket mot väder och vind. Till industritak i Stockholm hjälper vi dig även gärna med plåtarbeten med läggning av tak samt framtagning av plåtbeslag till taket.

Hör av dig för takarbete på industritak i Stockholm

Vilka behov av takarbeten som finns på ett tak skiljer sig från fall till fall. Hör gärna av dig för att veta mer om våra takarbeten på industritak i Stockholm. Vi hjälper dig med en lösning som passar behoven på just ditt industritak oavsett om det gäller renovering eller takläggning.

Nyhetsarkiv

 • Takfix utför takläggning på industritak i Stockholm

  Vi på Takfix utför många typer av takarbeten i Stockholm åt både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Du visste väl att vi erbjuder taktjänster till dig som har ett industritak i Stockholm?

 • Takfix har garanti på takbyten

  När man investerar på sitt hus genom att anlita en takfirma för ett takbyte så vill man kunna känna sig trygg med att slutresultatet blir så bra som man förväntar sig att det ska bli. Vi på Takfix har av den anledningen en garanti på vårt arbete inom takläggningar.

 • Gör taket redo för hösten med takservice

  Augusti månad är nu snart här och hösten närmar sig med stora steg. Det kan nu vara bra att se över sitt tak så att det är i ett bra skick inför höstens hårdare väderförhållanden. Vi på Takfix ser över ditt tak i Stockholm och utför takservice och takunderhåll.

 • Flera fördelar med sedumtak i Stockholm

  De takmaterial som man kan välja till sitt tak i Stockholm är många. Ett val av takmaterial är ett så kallat sedumtak. Att välja sedum till sitt tak i Stockholm har ett flertal fördelar.

 • Ta del av vår kunskapsbank om tak

  I vår kunskapsbank om tak och takarbeten kan du läsa om allt från hur du på bästa sätt tar hand om ditt tak till hur lång tid som olika takmaterial håller och hur ett takbyte går till.