Takskottning och snöröjning av tak i Stockholm

Takfix skottar snö på tak i Stockholm

Mycket snö, töväder och dåligt isolerade tak kan ge omfattande isbildning och istappar runt hängrännor, stuprör osv. Detta medför en stor risk för personskador vid ras från taket. Med en takskottning på ditt hus i Stockholm kan du undvika riskerna.

Offertförfrågan

 

Undvik risker genom takskottning och snöröjning

När det blir mycket snö så ses det som många som en bra vinter, och visst är det trevligt med snö men det kan alltså även innebära en del risker. Om för mycket snö faller och med tiden samlas på taket kan det alltså innebära att det finns risk för att snö och is faller ned när tyngden blir för stor eller när temperaturerna blir högre och snön och isen smälter.

Om någon går förbi på marken kan olyckan vara framme om personen får snön eller isen över sig. Som fastighetsägare är man också skyldig att ta bort snö och is som riskerar att rasa ned och skada personer eller egendom på offentlig plats. Ett sätt att undvika den här typen av risker är alltså att ta hjälp med snöröjning på ditt tak i Stockholm. Vi på Takfix har flera års erfarenhet av takskottning och finns på plats för att hjälpa dig att skotta taket när det behövs.

Takfix utför säker takskottning och snöröjning

Takskottning efterfrågas ofta så fort vintern och snön kommer. Ibland kommer också vintern över en natt och då kan det vara bra att vara förberedd och redan ha bokat in sin hjälp med snöskottningen. Behöver du hjälp med snöröjning av tak? Takfix skottar bort snö och avlägsnar istappar från tak och fasader på ett effektivt och säkert sätt. Vi kan även hjälpa dig att minska riskerna för olyckor genom att montera snöräcken och snöglidhinder med infästningar som har rätt hållfasthet.

Om man ska sköta snöskottningen själv kan det om man har otur vara riskfyllt, särskilt om det gäller en skottning på hög höjd som på ett tak. All vår personal som arbetar med snöröjning på tak har genomgått utbildning i taksäkerhet och är licensierade enligt ”Skotta säkert”. Vi följer Arbetsmiljöverkets direktiv för att förbättra säkerheten för de personer som skottar taket.

Kontakta oss för takskottning i Stockholm

Kontakta oss omgående eller begär en kostnadsfri offert för kontinuerlig takskottning under vintern. Vill du slippa oroa dig över skador så teckna snöskottningsavtal för snöskottning i Stockholm i god tid. Vi har även snöjour och finns tillgängliga 24 timmar om dygnet.

Ta en kontakt så berättar vi mer om våra tjänster för snöröjning på tak och takskottning i Stockholm!

Takskottning, snöröjning av tak i Stockholm från Takfix

Under vintern är det viktigt att undvika att för mycket snö samlas på taket, både på grund av vikten och risken att snön faller ned och innebär en risk. Att skotta taket i Stockholm är därför livsviktigt för både fotgängare och fastigheten i sig. Har du ett tak i dag som behöver hjälp med takskottning löser vi det. Under flera år har vi genomfört ett stort antal takskottningar på tak av olika storlekar runt om i Stockholm.

Vi arbetar med takskottning och snöröjning av tak i hela stor-Stockholm men främst i söderort: Enskede, Årsta, Skarpnäck, Skärholmen, Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Nacka, Huddinge, Tumba, Botkyrka, Johanneshov, Haninge / Handen osv.