Takrivning - Sanera eternittak i Stockholm

Takfix sanerar eternit på tak i Stockholm

Befinner du dig i Stockholm och behöver hjälp med takrivning? Då ska du kontakta oss! Vi vet allt om takrivning och hantering av avfall, material, sanering etcetera. Tveka inte att höra av dig så att vi kan diskutera vilken lösning vi kan hjälpa dig med.

Offertförfrågan

 

Takrivning och byte av tak

Förr eller senare behöver alla delar av din fastighet att renoveras. Naturens krafter påverkar i princip alla typer av material och gör att dessa med tiden blir slitna och inte fungerar som de bör. Tak är ett av dessa områden. Om du behöver takrivning kan du kontakta oss för att få en konsultation. Vi kan presentera de olika alternativ som finns att välja bland och även berätta hur processen kommer att gå till. Om du behöver byte av tak kan vi göra detsamma.

Sanering asbesttak och eternittak

Rivning av tak kan innebära olika saker och framförallt olika risker. Ibland kan materialen som rivs utsöndra farliga ämnen som påverkar den mänskliga hälsan allvarligt. Ett av dessa ämnen är asbest. Asbest är en typ av långfibrig mineral som ofta förekommer i äldre byggnader. Materialet har mycket värdefulla tekniska egenskaper vilka är fördelaktiga inom byggnationer, exempelvis har asbest hög kapacitet att isolera, skyddar mot brand och har mekanisk hållbarhet som är mycket hög. Det var under 1950-talet som materialets popularitet växte sig större och man använde asbest vid uppförande av husfasader och tak, tex eternittak.

Det är först nu, långt senare som forskning har kommit fram till att materialet är högst skadligt. I och med detta kräver rivningsarbete stor kunskap och skicklighet för att inte riskera någons välmående. Om du vet med dig att ditt tak innehåller asbest och du planerar ett takbyte bör du därför anlita en behörig firma som kan hjälpa till med rivning av asbesttaket. Vi kan även hjälpa att sanera asbest på tak tex eternittak.

Kontakta oss om du vill ha hjälp med takrivning, sanering av eternittak och rivning av asbesttak i Stockholm. Vi utför arbeten både åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholm med omnejd.

Takrivning, rivning, sanering av eternittak i Stockholm från Takfix

Asbest är skadligt och kan innebära risker för hälsan. Att ett eternittak rivs på rätt sätt i samband med en takrivning är därför viktigt. Har du ett tak i dag som behöver hjälp med takrivning löser vi det. Under flera år har vi genomfört ett stort antal rivningar av tak, bland annat eternittak, av olika storlekar runt om i Stockholm.

Vi arbetar med takrivning och sanering av eternittak i hela stor-Stockholm men främst i söderort: Enskede, Årsta, Skarpnäck, Skärholmen, Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Nacka, Huddinge, Tumba, Botkyrka, Johanneshov, Haninge / Handen osv.