Montering av CW Lundberg snörasskydd i Huddinge

Vintern närmar sig med stora steg. Vi på Takfix erbjuder många typer av tjänster inom takarbeten, vissa av dessa är särskilt fördelaktiga på vintern och hjälper till att höja säkerheten vintertid.

Vid ett av våra senaste arbeten monterade vi 20 lpm snörasskydd på en villa i Huddinge i Stockholm.

Öka säkerheten och tryggheten med snörasskydd

När vintern kommer så faller ibland mycket snö som samlas på tak på villor och andra typer av byggnader. När snön blir alldeles för tung eller när temperaturerna blir varmare och snön börjar smälta finns en risk för att snön och isen som samlats på taket faller ned mot marken. Om någon skulle befinna sig direkt under så kan det då finnas risk för att olyckan är framme.

För att undvika risken med fallande snö monterar vi snörasskydd i form av snöräcken på tak runt om i Stockholmsområdet. Vi arbetar med olika modeller av snörasskydd och på villan i Huddinge monterade vi snörasskydd av märket CW Lundberg.

Ett annat sätt att skydda sin fastighet från risken med fallande snö är att ta hjälp med en takskottning. Utöver montering av snörasskydd och annan taksäkerhet erbjuder vi även takskottning i Stockholmsområdet. Genom att hålla sitt tak skottat ser man också till att hålla taket i ett bra skick och undviker den extra belastning som stora mängder snö kan innebära.

Snörasskydd och annan taksäkerhet i Stockholm

Det finns många typer av säkerhetsanordningar utöver snörasskydd som kan vara bra att montera på ett tak. Fråga gärna för att veta mer om vad vi kan hjälpa dig med inom taksäkerhet och snörasskydd samt läs vidare om våra tjänster på sidan taksäkerhet i Stockholm. Se också gärna bilderna från monteringen av snörasskydd på villan i Huddinge här intill.