Läggning av papptak på 140 kvadratmeters hus

Bland de takarbeten som Takfix utför i Stockholmsområdet finns både renoveringar av tak samt hela takomläggningar med nytt takmaterial. Vid ett av våra projekt la vi papptak på en 140 kvadratmeters takyta i Norrtälje.

Takarbeten med många takmaterial

Om man behöver utföra en hel takomläggning eller en renovering av taket beror på vilket skick som taket är i. När vi utför en takrenovering så går vi igenom taket och byter ut de delar av taket som är i ett så dåligt skick att det är dags att byta till nytt takmaterial. Om stora delar av taket är i ett dåligt skick så kan istället en omläggning av hela taket vara det rätta valet.

Takfix utför takomläggningar och takrenoveringar med ett flertal typer av kvalitativa takmaterial. Vi arbetar med allt från de klassiska betong- och tegelpannorna till plåt och papptak, men också olika typer av gröna tak. Till den 140 kvadratmeters stora takytan i Norrtälje var det alltså just takpapp som var materialvalet.

Takpapp är ett material som av flera anledningar med fördel används till tak av skilda storlekar. För det första är det smidigt att lägga pappen och sedan så är den även prisvärd. Ett papptak hjälper också till att isolera byggnaden och skydda mot väder och vind på ett effektivt vis.

Takrenovering och takomläggning i Stockholm

För att veta om det är dags för en takrenovering eller en takomläggning är det bra att kontrollera sitt tak och se till att takmaterialet är helt och inte släpper in vatten. På det viset kan man upptäcka och åtgärda problemen innan de blir för stora.

Vi hjälper till med både besiktning samt det eventuella efterföljande takarbetet. Hör gärna av dig och läs också gärna mer om takrenovering och takomläggning i Stockholm.