Takomläggning / Takrenovering i Stockholm

Taket är den del av ditt hus som utsätts för störst påfrestning från väder och vind. Genom att kontrollera ditt tak regelbundet kan du förekomma läckage och andra skador vilket blir betydligt billigare än en sanering och reparation av ett tak som inte håller tätt.

 

Kontrollera ditt tak för att förebygga problem

De viktigaste punkterna när du kontrollerar ditt tak är att se så alla pannor, plåtar och beslag är hela och håller tätt samt att underlagspappen och läkten under pannorna är i gott skick. Leta efter tecken på fukt och läckage inifrån vinden. Upptäcker du skador är det hög tid för en takrenovering. Känner du dig osäker kan vi hjälpa dig med en besiktning.

 

Materialval för din takomläggning / takrenovering

Livslängden för ett tak beror på vilket material man väljer. Vid en takrenovering kan man välja att byta till ett annat material dock är det viktigt att kontrollera så att taket håller för det material man väljer, annars kan man behöva förstärka konstruktionen.

 

Så går det till

Vid en takrenovering byter vi ut de delar av taket som är skadade och i dåligt skick. Ofta är det lika bra att byta ut hela taket på en gång. Våra takläggare har en lång och gedigen erfarenhet av olika slags tak. Det avfall som blir tar vi hand om och lämnar så mycket som möjligt till återvinning eller återbruk. Självklart monterar vi även hängrännor, stuprör, vindskivor och allt som hör till takets funktion.

Att anlita professionella takläggare är en säkerhet för dig som kund. Vi lämnar alltid garanti på vårt arbete för att du som kund ska kunna vara trygg med att arbetet är ordentligt utfört och håller under många år. Kontakta oss om du vill veta mer, proffs på tak och takomläggning i Stockholm