Takrenovering Stockholm

Takfix renoverar tak i Stockholm

Letar du efter en firma med flerårig erfarenhet inom takrenovering i Stockholm? Då har du kommit rätt!

Med Takfix som leverantör kommer du få ett bekymmersfritt, hantverksmässigt och professionellt takarbete. Vi är med hela vägen – från första kontakt, projektering fram till ett färdigt slutresultat. Många hemmafixare överväger att utföra takrenoveringar på egen hand, men det medför alltid stora risker som ofta kan leda till en större kostnad i slutändan. Det är en konst som är tidskrävande samtidigt som det krävs erfarenhet, säkerhet och hantverksskicklighet. Det är där vi kommer in! Vi vänder oss till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag runt om i Stockholm med omnejd. 

Kontakta oss gärna eller fyll i den kostnadsfria offertförfrågan så återkommer vi inom kort!

Offertförfrågan

 

Gedigen kunskap om takrenovering och takomläggning

Taket är den del av ditt hus som utsätts för störst påfrestning från väder och vind. Genom att kontrollera ditt tak regelbundet kan vi förhindra läckage och att andra skador uppkommer. Vi vet behovet av de viktigaste kontrollerna av ditt tak och är experter att se så alla pannor, plåtar och beslag är hela och håller tätt samt att underlagspappen och läkten under pannorna är i gott skick. Är olyckan redan framme eller vill du få expertis hjälp för att upptäcka om det är hög tid för en takrenovering, kommer vi gärna ut för en konsultation.

Våra skickliga takläggare har gedigen erfarenhet av takrenovering och takomläggning för att på bästa möjliga sätt uppfylla våra kunders önskemål. En självklarhet för oss är att våra medarbetare är certifierade inom de område de verkar och under arbeten med hög fallhöjd använder alltid våra takläggare klassificerad skyddsutrustning. Vi brinner för väl genomförda hantverk och arbetar med ständig  vidareutveckling, vilket resulterar i effektiva och högklassiga resultat vid slutfört arbete.

Så går en takrenovering till

Allt börjar med en konsultation som sedan övergår i en planering utifrån takets behov.

Innan takrenoveringen påbörjas gör våra takläggare en noggrann undersökning för att ta reda på om det uppkommit fler skador. Vid en takrenovering byter vi ut de delar av taket som är skadade eller i dåligt skick och ersätter med nytt motståndskraftigt material. Skulle större skador uppvisas som en påverkan efter skadan rekommenderar vi oftast att utföra en större takomläggning för att förhindra uppkomst av större omfattande skador. Vid en takomläggning behövs undertaket anpassas efter ventilation och yttertak samt säkerställa att ingen fukt bildas.

Det avfall som blir efter takomläggningen tar vi hand om och lämnar så mycket som möjligt till återvinning eller återbruk. Självklart monterar vi även hängrännor, stuprör, vindskivor och allt som hör till takets funktion.

15 års garanti

För att du som kund skall känna dig trygg med att arbetet är ordentligt utfört och håller under många år lämnar vi 15 års garanti . Här kan du läsa mer om de garantier vi erbjuder på takarbeten.

Kostnad vid takomläggning Stockholm

Du har säkert hört talas om att en takomläggning eller andra takarbeten kan sluta dyrt? Vi på Takfix är medvetna om kostnaderna och erbjuder där av våra kunder konkurrenskraftiga priser.  För att undvika onödiga kostnader i längden och säkerställa att en takomläggning genomförs ordentligt rekommenderar vi att alltid kontakta en erfaren firma med utbildad personal. Enligt fastighetsmäklare är en takomläggning är en god investering för att höja marknadsvärdet på huset – vilket framför allt gynnar de som går i tankar om att sälja fastigheten någon gång i framtiden.

För att få en exakt prisuppgift av det arbete du önskar behöver vi mer information om storlek på projektet och skicket på taket. Vänligen fyll i en kostnadsfri offert så återkommer vi med ett kostnadsförslag.

Rot-avdrag vid takrenovering

När du anlitar oss för takarbeten omfattas arbetet av ROT-avdrag, vilket möjliggör för dig att dra av 30% av arbetskostnaden, med upp till 50 000 kr per person i hushållet.

Undvik fortsatt onödiga kostnader med en takrenovering

Chansa inte med kvaliteten, utan låt oss på Takfix göra jobbet! Din fastighet är inte bara din bostad – oftast är det din dyrbaraste investering. Att genomföra en takrenovering har en rad motverkande fördelar. Först och främst ger det ditt tak möjlighet för att fortsätta skydda fastigheten mot de svenska väderomväxlingar, samtidigt som du förhindrar uppkomsten av större skador som resulterar i höga kostnader.

Kontrollera ditt tak för att förebygga problem

De viktigaste punkterna när du kontrollerar ditt tak är att se så alla pannor, plåtar och beslag är hela och håller tätt samt att underlagspappen och läkten under pannorna är i gott skick. Leta efter tecken på fukt och läckage inifrån vinden. Upptäcker du skador är det hög tid för en takrenovering. Känner du dig osäker kan vi hjälpa dig med en besiktning.

Vid uppkomsten av mindre skador behövs oftast endast en takomläggning genomföras. Viktigt att inte glömma är att titta under plattor och runt takskadan för att upptäcka eventuell spridning av mögel, fukt och andra takskador. 

Materialval för din takomläggning / takrenovering

Livslängden för ett tak beror på vilket material man väljer. Vid en takrenovering kan man välja att byta till ett annat material dock är det viktigt att kontrollera så att taket håller för det material man väljer, annars kan man behöva förstärka konstruktionen.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig vid ett takbyte

Takomläggning och takrenovering i Stockholm från Takfix

För att ett tak ska hålla sig i ett bra skick så krävs att man underhåller det. Ett alternativ är att utföra en takrenovering och åtgärda mindre problem, men ofta är en total takomläggning det rätta valet. En takomläggning är en investering som höjer värdet på huset. Under flera år har vi genomfört ett stort antal takomläggningar och takrenoveringar på villor i Stockholm.

Vi arbetar med takomläggning och takrenovering i hela stor-Stockholm men främst i söderort: Enskede, Årsta, Skarpnäck, Skärholmen, Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Nacka, Huddinge, Tumba, Botkyrka, Johanneshov, Haninge / Handen osv.