Läggning av takpapp och sedum

I detta projekt blev vi på Takfix anlitade för att lägga upp takpapp och sedum på ett 220m2 tak i Adelsö.

Vi hjälper våra kunder med att lägga takpapp i Stockholm. Om du behöver hjälp med detta så har du kommit helt rätt. Ett papptak är väldigt smidigt alternativt samtidigt som man kan undvika onödiga kostnader.

Praktiskt med takpapp

För att installera upp ett papptak används olika taktäckningsmaterial och papper. Taktäckningsmaterialet består av petroleumtjäratakpapper, tjärpapper, underlagspapp och takpappsklister. Detta alternativ passar på många olika typer av hus och är perfekt för dig som vill ha ett billigare alternativ. Papptak håller en hög kvalitet vilket gör att livslängd och kvalitet inte påverkas av en billig prislapp. Fördelen med papptak är att det har en mycket bra isolerande funktion så att kyla kan hållas borta medan värme behålls.

Utförandet

När man utför takläggning varierar det beroende på vilket tak och hus man har. Inget tak är sig likt det andra, samtidigt som kundens önskemål spelar stor roll. Dock sker oftast arbetet smidigt då pappmaterial är enkelt att anpassa och lätthanterligt. Detta gör det enklare att lägga upp pannor eftersom dom ofta väger mer.

Se till att hålla papptaket tätt

Taket är den del av huset som tar mest stryk genom åren. Detta beror på att taket utsätts för olika väderomväxlingar som snöstorm, regnoväder till strålande sol. Ett tak som inte tas hand om kan leda till mycket problematik. För att taket ska ge det skydd som behövs bör underhållning och rätt material användas. Ett tak med bra kvalitet håller sig i längden, därför är det viktigt att ha ett bra papptak i Stockholm.

Om du behöver hjälp med att sätta upp papptak i Stockholm kan du alltid vända dig till oss. Vi hjälper både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag runt om Stockholm.