Papptak Stockholm

Takfix lägger takpapp på tak i Stockholm

Takläggning papptak

Har du funderingar på att lägga papptak eller är det gamla papptaket slitet och behövs läggas om? Då har du kommit rätt! Vi på Takfix utför takläggning och takrenovering på både gamla och nya fastigheter i Stockholm. 

Vi har lång erfarenhet inom takläggning av papptak och vet med säkerhet hur vi skall gå tillväga för att nå bästa resultat. Vi vänder oss till  privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag runt om i Stockholm med omnejd. Har du frågor och funderingar kring papptak och takpapp i Stockholm? Tveka inte att kontakta oss eller fyll i den kostnadsfria offertförfrågan så återkommer vi snarast!

OffertförfråganPappläggning i Stockholm året runt 

Pappläggning och dess material har idag många namn! När vi pratar om pappläggning kan du få höra om uttryck och material som papptak, tjärpapp, takpapp och tätskikt.  Kärt barn har många namn, och dessa är några av de namn som du kan höra talas om när man pratar om det vanliga hederliga papptaket. 

Är du ute efter ett lätt och slitstarkt tak som passar på de flesta byggnader med såväl sadeltak som platta tak? Då ska du välja pappläggning av ett papptak som undviker onödiga kostnader, är hållbart och kostnadseffektivt. I jämförelse med ett undermåligt material klarar sig papp flera år längre. Detta är självklart beroende på olika faktorer som påverkar takets livslängd och även hur pass tjock själva takpappen är. Detta går att välja utefter förhållande, läge etcetera. När man undersöker de olika alternativen, och även priserna, är det viktigt att skilja på underlagspapp och takpapp. Dessa är två olika saker som infinner sig vid olika tillfällen i takläggningsprocessen, men arbetet är inte komplett utan båda delar.

Certifierade takläggare av papptak

När du letar efter en certifierad, och erfaren takläggningsfirma som arbetar med högkvalitativt material och professionella tjänster är det oss du ska kontakta! Våra kunders önskemål är av stor vikt och vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att utföra ett perfekt slutresultat med fokus på kundens upplevelse.

Installation av papptak Stockholm

Vid installation av papptak använder våra kunniga takläggare sig av olika taktäckningsmaterial och papper beroende på fastigheten. Tillsammans med petroleumtjärat takpapper, tjärpapper, underlagspapp och takpappsklister kan vi åstadkomma det perfekta slutresultatet. Papptaken har en mycket bra isolerande funktion så att du kan stänga ute kyla och hålla inne värme, eller tvärt om.

I regel varierar själva processen av takläggningen från tillfälle till tillfälle. Inget tak är det andra likt och kundens önskemål spelar en stor roll i arbetet. Dock är arbetet alltid mycket smidigt. Papp är ett material som är enkelt att anpassa och som framför allt inte väger speciellt mycket. På så vis är det lättare att lägga än till exempel pannor som ofta väger mycket.

Kostnad för installation av papptak

Takpapp är ett smidigt och billigt alternativ som passar för många olika typer av hus och kostar oftast mindre än traditionella material som tegel och betong. Priset är hissnande för dess väl utvecklade egenskaper och långa livslängd. Detta gör takpapp till ett populärt material bland våra kunder. 

Priset att lägga ett papptak kan variera beroende på flera faktorer som vilket material du väljer och om det gamla taket behöver rivas bort innan takläggningen kan börja.

Men en sak kan du vara säker på! Med den väl utvecklade tekniken behöver varken kvalitet eller livslängd lida till följd av en snäll prislapp. Väljer du att utföra ett takarbete tillsammans med oss finns det möjligheter till att använda ROT-avdraget som gäller för alla typer av takarbeten. Vi rekommenderar att du kontaktar oss för att få ett prisförslag för just ditt tak!

Dags att byta husets takpapp i Stockholm?

Är det dags för ett byte av takpapp på din fastighet i Stockholm? När du väl har bestämt dig kommer vi ut till dig för ett besök och diskuterar dina önskemål som matchas med lösningar. Du kan räkna med att vi endast använder oss av de bästa takpappmaterialet och att vi arbetar med kvalité och säkerhet i fokus.

 

Pappläggning i Stockholm från Takfix

Pappläggning är som regel tillverkat av tjära eller asfalt och är särskilt vanligt på hus med platta eller låglutande tak, då man får en bra lösning till ett lågt pris. Det går även att använda till andra typer av tak, har du ett papptak i dag som behöver bytas löser vi det. Under flera år har vi genomfört ett stort antal reparationer och takbyten på villor i Stockholm.

Vi arbetar med takarbeten och takläggning i hela stor-Stockholm men främst i söderort: Enskede, Årsta, Skarpnäck, Skärholmen, Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Nacka, Huddinge, Tumba, Botkyrka, Johanneshov, Haninge / Handen osv.

Läs mer om takomläggning och våra tjänster