• Ett nytt tak höjer fastighetsvärdet och ger ett snyggt intryck men det ska framförallt ge ett bra skydd mot väder och vind.

Vi lägger papptak i Stockholm!

Behöver du hjälp med att lägga papptak? Då är vi rätt personer att fråga. Om du vill undvika onödiga kostnader och hitta ett smidigt alternativ är papptak rätt. Tveka inte att kontakta oss för frågor och funderingar kring papptak och takpapp i Stockholm.

TAKPAPP ÄR Praktiskt

Vid installation av papptak används olika taktäckningsmaterial och papper. Tillsammans med petroleumtjärat takpapper, tjärpapper, underlagspapp och takpappsklister kan vi åstadkomma det perfekta papptaket. Papptak är ett smidigt och billigt alternativ som passar för många olika typer av hus. Och med tanke på den välutvecklade tekniken behöver varken kvalitet eller livslängd lida till följd av en snäll prislapp. Papptaken har en mycket bra isolerande funktion så att du kan stänga ute kyla och hålla inne värme, eller tvärt om.

I regel varierar själva processen av takläggningen från tillfälle till tillfälle. Inget tak är det andra likt och kundens önskemål spelar en stor roll i arbetet. Dock är arbetet alltid mycket smidigt. Papp är ett material som är enkelt att anpassa och som framför allt inte väger speciellt mycket. På så vis är det lättare att lägga än till exempel pannor som ofta väger mycket.

HÅLL DITT PAPPTAK TÄTT

Taket är den del av ett hus som tar mest skada genom åren. Allt från snöstormar och regnoväder till gassande sol och uttorkande hetta. Om vi inte tar hand om våra tak kan detta över tiden bli mycket problematiskt. Ett tak behöver i regel vara slitstarkt och kunna tåla dessa utomstående krafter. För att taket ska vara slitstarkt är det mycket viktigt att man använder sig av rätt material, ett högkvalitativt sådant. Det även viktigt att man lägger taket enligt konstens regler. Om dessa två faktorer är avbockade kommer du inte att uppleva några som helst problem med ditt papptak. Kvalitet lönar sig alltid i längden, därför bör du välja ett papptak av bra kvalitet i Stockholm.

Fördelar med takpapp

I jämförelse med ett undermåligt material klarar sig papp många år längre. Detta är självklart beroende på olika faktorer som påverkar takets livslängd och även hur pass tjock själva takpappen är. Detta går att välja utefter förhållande, läge etcetera. När man undersöker de olika alternativen, och även priserna, är det viktigt att skilja på underlagspapp och takpapp. Dessa är två olika saker som infinner sig vid olika tillfällen i takläggningsprocessen, men arbetet är inte komplett utan båda delar.

När du letar efter ett bra utfört jobb, högkvalitativt material och professionella tjänster är det oss du ska kontakta! Hos oss kan du känna dig trygg att konsultera och boka takläggning. Vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att utföra ett korrekt arbete med kundens upplevelse som högsta prioritet.

Kontakta oss om du vill ha hjälp med papptak. Vi utför arbeten både åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholm med omnejd.