Fasad- och fönstermålning i Saltsjö-Boo

  • fasad och fönstermålning
  • fasad och fönstermålning
  • fasadmålning
  • fasad och fönstermålning
  • fastadmålning
  • fasad och fönstermålning
  • fasadmålning
Takfix målar med linoljefärg fasad samt fönster.

Professionell fasadmålning

Vi på Takfix rekommenderar alla våra kunder att man underhåller sin fasad med jämna mellanrum. Det kan exempelvis vara målning av fasad, fönsterbleck eller andra små fix.

Man brukar säga att ens fasad behöver målas om vart 10 år ungefär. Däremot beror det också på vad huset ligger, ligget det precis vid havet eller mycket vid solen kanske det behövs måla om lite oftare. I vårt senaste projekt som du kan se på bilderna hjälper vi en kund i Saldsjö-boo med fasad och fönstermålning.

Att måla sin fasad är ett ganska stort projekt och ibland kan det vara klokt att ta hjälp av professionella. En välskött fasad är inte bara viktigt för huset ska se fräsch och fint ut. Genom att måla fasaden hjälper det även huset att hålla sig friskt, så att inte mögel tar sig in.

Skydd för fasaden

För att skydda sin fasad mot väder och vind är det bra att hålla koll på vilket skick som fasaden är i. För att fasaden ska hålla sig i ett bra skick ska en fasadmålning göras med en viss tids mellanrum.

Detta gäller både träfasader och fasader av sten. Om fasaden inte målas kan materialet i stället börja slitas och gå sönder.

Arbete med miljön i fokus

På Takfix anser vi att man ska vara vänlig mot naturen och därför har vi höga krav på att vårt arbete. Alla verktyg, maskiner och färger som används i Takfix är av toppkvalité och ger ett miljövänligt och kostnadseffektivt resultat.

Ta kontakt så hjälper vi dig med målning av fasad, fönster och fönsterbleck

Till Takfix kan du vända dig för hjälp med många olika typer av arbeten på fastigheter. Exempelvis hjälper vi till med takomläggning, takrenovering och som vi har nämnt tidigare fasadmålning. Vi målar både träfasader, plåtfasader och putsfasader och även sådant som fönster och fönsterbleck. Vid eventuella frågor eller för en kostnadsfri offert, kontakta oss på Takfix så bokar vi in ett möte för din fasadmålning i Stockholm.