Takservice på hus i Hägersten

Det finns många typer av takarbeten med allt från hela takomläggningar till mindre åtgärder för att se till att taket kommer i bättre skick.

Vid ett av våra arbeten utförde vi plåtarbete samt byte av vindskivor på ett tegeltak i Hägersten.

Fördelar med regelbunden takservice

Vid vissa tillfällen kan det krävas att man gör en total takomläggning och vid andra tillfällen kan det vara så att ett tak är i ett så pass bra skick att endast renovering och takservice behövs. När vi utför takservice och takunderhåll i Stockholm kan ett avtal skrivas där vi ser över taket ett par gånger om året. I sådan takservice ingår borttagning av sådant som mossa, löv och annat som kan ha fått fäste eller samlats på taket.

Vid takservice ser man även över så att vinden och undertaket är i ett bra skick samt att sådan plåt som är sliten och gammal byts ut. Vid huset i Hägersten var det just plåtarbete och byte av vindskivor som vi utförde. Tillverkningen av plåten utfördes på vår egen verkstad.

Det finns flera fördelar med takservice och att med jämna mellanrum se över taket för att kunna åtgärda sådant som sliten plåt. För det första så byter man ut sådant som är slitet i tid innan det ställer till med för mycket besvär och mer kostsamt arbete behövs. För det andra kan man när man ser över taket upptäcka sådant som problem med fukt och annat som kan leda till problem.

Takarbeten i Stockholmsområdet

Bland de arbeten som vi utför finns byten av tak som har både tegel, betongpannor och plåt. Vi installerar även gröna tak runt om i Stockholm.

Ta gärna en titt på bilderna från takarbetet i Hägersten och läs mer om våra tjänster inom takservice och takunderhåll.