Takservice, målning av träfasad samt fönster i Äppelviken

2020-08-05
Takfix utför takservice, bytte av träpanel, målning av fasad samt målar fönster inklusive entrédörren..

Vi på Takfix utför flera typer av takarbeten och takrenoveringar i Stockholm, men vi erbjuder även tjänster som rör fönster och fasad. Vid ett utav våra uppdrag fick vi förtroendet att utföra takservice, byte av träpanel samt målning av fasad och fönster på en fastighet i Äppelviken.

 

Underhåll din fasad för en ökad livslängd

Att underhålla sin fasad är viktigt, inte minst för husets utseende men också för fastighetens välmående. Att måla om sin fasad är ett stort projekt och därför finns vi till hands för att hjälpa till. Vi har både gedigen kompetens och lång erfarenhet för att utföra ett högkvalitativt arbete på din fasad. Fasadmålning kräver noggrannhet och skicklighet för att resultatet ska bli bra. Man kan med fördel ha ett underhållsprogram för husets fasad för att skydda huset och säkerställa att fasadmålning utförs med jämna mellanrum.

 

Att måla om sin fasad kan göra mycket för hur ditt hus upplevs. Huset ser både fräschare ut med en ommålning och dessutom bevarar man fasadens skick och får en längre hållbarhet. Genom att måla om fasaden skyddar man den mot hårt väder och vind, samt gör den även tåligare mot angrepp av mögel.

 

Vi på Takfix erbjuder fasadmålning i Stockholm för alla typer av fasader, vare sig det gäller en trä-, plåt-, eller putsfasad. Vi erbjuder även fönstermålning för noga precision. Genom att måla sina fönster istället för att köpa nya är i det flesta fall bättre för både plånboken och miljön när det är korrekt utfört. Vi på Takfix har lång erfarenhet av fönstermålning och fixar fönstren som håller länge.

 

Fönstermålning av hög kvalité

Att måla om sina fönster är mer komplicerat än vad man kan tro. Det krävs skicklighet och en stor mängd tålamod och noggrannhet för att uppnå ett högkvalitativt resultat. Vi på Takfix har lång erfarenhet av fönstermålning och med vår kunskap kan vi säkerställa att träet på fönstret skyddas från fukt genom att utföra arbetet på rätt sätt. 

Tveka inte att höra av dig till oss om du har funderingar gällande underhållning av din fasad eller behöver hjälp med omhändertagandet av fasaden.

Referenser

 • 2021-05-26

  Montage av sedum i Kungens kurva
  Läs mer

 • 2021-05-13

  Takläggning av betongpannor i Bromma
  Läs mer

 • 2020-11-13

  Takläggning tegeltak i Bromma
  Läs mer

 • 2020-10-22

  Renovering av 2000m2 sedumtak i Järfälla
  Läs mer

 • 2020-10-06

  Sedumtak på Lidls huvudkontor i Barkarbystaden
  Läs mer

 • 2020-09-25

  Takläggning, fasadmålning i Bromma
  Läs mer

 • 2020-09-07

  Takläggning i Tyresö
  Läs mer

 • 2020-08-25

  Takläggning, målning arbete av Takfix i Stocksund
  Läs mer

 • 2020-08-05

  Takservice, målning av träfasad samt fönster i Äppelviken
  Läs mer

 • 2020-07-20

  Takservice, målning av träfasad och betongtak i Älvsjö
  Läs mer