Takläggning av tegelpannor i Bagarmossen

2021-08-17
Vi på Takfix är en takläggnings firma i Stockholm som hjälper dig med olika typer av takarbeten.

I detta projekt hjälpte vi en kund i Bagarmossen med takläggning. Vi har en lång erfarenhet och kan hjälpa våra kunder oavsett typ av material på taket.

 

Behöver du också hjälp med takläggning i Stockholm? Vi hjälper även till med besiktning av tak och takmålning om så önskas.

 

Takläggning i Stockholm

 

Vi garanterar alltid hög kvalité och trygga lösningar på vår service och på vårt arbete. Vi utför takläggning, renovering och reparationer av både tegel och plåt men även papptak. Är ditt tak skadat eller gammalt? I så fall är oftast den bästa lösningen att utföra en ny takläggning i stället för att försöka reparera. Våra takläggare hjälper dig med att analysera och ge förslag samt åtgärder som kan behövas.  Det är viktigt att man utför en noggrann analys av takläggningen då det är en stor och viktig investering. Det kan kosta en del i början men lönar sig ofta i längden eftersom en ny takomläggning kan höja fastighetensvärde.

 

Om du är intresserad av att göra en takläggning hjälper vi dig hela vägen. Allt ifrån planering, budget, genomförandet till ställning och tak säkerhet. Se till att kontakta oss idag för att för få en kostnadsfri offert.

 

Takläggare med rätt kompetens

 

Vi värderar alltid våra takläggare och medarbetare högt. Med deras långa erfarenhet är kunskap deras styrka. Vi använder oss endast av personal som är anställda av oss. All vår personal uppfyller de krav för erfarenhet och utbildning som krävs för dessa typer av arbeten. För att du som kund ska känna dig trygg hos oss använder vi oss av moderna redskap, ordentlig skyddsutrustning samt våra riktlinjer för våra arbetssätt.

 

Kontakta oss

 

Vi hjälper dig runt om hela Stor-Stockholm med takarbeten. Vi håller alltid hög standard på alla våra arbeten till våra uppdragsgivare. Om du behöver hjälp med något annat takrelaterad så kan du hitta fler tjänster som vi erbjuder på vår webbsida.

Referenser

 • 2021-11-10

  Läggning av papp samt sedum på 220m2 tak i Adelsö
  Läs mer

 • 2021-10-18

  Takläggning av tegelpannor i Bromma
  Läs mer

 • 2021-09-21

  Takläggning, målning av fasad i Täby
  Läs mer

 • 2021-08-17

  Takläggning av tegelpannor i Bagarmossen
  Läs mer

 • 2021-07-20

  Målning av plåttak i Täby
  Läs mer

 • 2021-06-30

  Takläggning av tegelpannor i Vällingby
  Läs mer

 • 2021-06-10

  Takläggning av tegelpannor i Bromma
  Läs mer

 • 2021-05-26

  Montage av sedum i Kungens kurva
  Läs mer

 • 2021-05-13

  Takläggning av betongpannor i Bromma
  Läs mer

 • 2020-11-13

  Takläggning tegeltak i Bromma
  Läs mer