Takläggning av tegelpannor i Bromma

  • takläggning av tegelpannor
  • takläggning på villa
  • takläggning rött tegel
  • takläggning av tegel
  • takläggning på hustak
  • rött tegel
  • takläggning
Här hjälpte vi en kund med att utföra takläggning av tegelpannor i Bromma. 

Här hjälpte vi en kund med att utföra takläggning av tegelpannor i Bromma.  

Takfix är en takläggningsfirma i Stockholm med en lång erfarenhet av olika typer av takarbeten. Vi utför takläggning av alla slags tak vare sig det gäller tegel-plåt-, betong- eller sedumtak. Man kan använda sig av flera olika takmaterial vid takläggningar och renoveringar i Stockholm. Allt ifrån de traditionella takpannorna av tegel till plåttak samt olika typer av gröna tak. Vilket takmaterial som är bäst beror lite på vad du är ute efter och vad du tycker är fint men i slutändan har varje takmaterial sina egna fördelar. Kontakta oss så hjälper vi dig närmare med takläggning i Stockholm. 

Fördelar med tegel som takläggning 

I detta projekt hjälpte vi en kund med takläggning av tegelpannor. Tegelpannor på taket är en mycket givande och hållbar investering, eftersom ett korrekt lagt tegeltak sägs ha en livslängd på cirka 100 år. Förutom den långa livslängden är tegelpannor väldigt charmigt, med sitt klassiska utseende. Ytterligare fördelar med tegelpannor är att takmaterialet är anpassat efter det svenska väderförhållandet vilket innebär att det klarar av olika väderomväxlingar därav snö, regn sol och storm.  

Rätt kompetens på takläggare 

På Takfix värderar vi våra anställda högt. Deras långa erfarenhet och kunskap är en av grundpelarna i företaget. Därför har vi endast personal som är anställda av oss. Detta är till för att säkerställa en hög kvalité på våra tjänster inom takläggningar i Stockholm. Du som kund kan även känna dig trygg hos oss då vi strikt följer riktlinjer med moderna redskap och ordentliga skyddsutrustningar. 

Kontakta oss för takläggning i Stockholm 

Har du planer på att byta tak? Vi på Takfix kan det mesta inom takläggningar och har personal med rätt typ av utbildning och erfarenhet som krävs för dessa typer av arbeten. För att du som kund ska kunna känna dig trygg med att anlita oss. Hör gärna av dig om du vill veta mer om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med ditt takarbete.