Takläggning av betongpannor i Bromma

  • hustak takläggning
  • takläggning tegel
  • takläggning med tegel
  • rött tegeltak
  • takläggning villa
  • takläggning på bostad
Takfix lägger Monier Jönåker Protector betongpannor i Bromma.

Takfix utför takläggningar i Stockholm och har erfarenhet av att lägga flera typer av takmaterial. Vid vårt uppdrag i Bromma fick vi förtroendet att lägga betongpannor Jönåker Protector av Monier. Takpannan har en speciell ytbehandling som ger takpannorna en slät och blank yta och djupare färg. Det är en klassisk betongpanna i rena, klara färger och med en glansig yta. Jönåker Protector har en unik ytbehandling som gör att taket ser nytt ut längre och att färgen håller upp till 30 procent längre än på betongpannor med vanlig ytbehandling. Den hårda ytan gör taket mindre känsligt för smuts.

Fördelar med betongpannor

Betong är precis som tegel ett naturligt material och består endast av sand, vatten, cement, järnoxidpigment och vattenbaserad färg. Komponenterna bildar ett material som både är hållbart, formbart, tätt, har god färgbeständighet och är extremt tåligt mot frost.

Det finns flera fördelar med att välja just betongpannor. Framför allt har betongpannorna en lång livslängd. Med ett korrekt installerat tak har du ett tak som håller i flera decennier framöver. Dessutom är betongpannor förhållandevis billiga och det är lätt att få ett vackert tak till ett bra pris av ett stort urval av kulörer och ytbehandlingar.

Betongpannorna är mer motståndskraftiga vad gäller väderomväxlingar och fryser aldrig sönder eftersom de absorberar mindre vatten jämfört med tegel. Detta gör betongpannor till ett bättre val i platser med vått och kallt klimat.

Takläggning i Stockholm

Har du planer på att byta tak? Vi på Takfix utför takomläggningar och takrenoveringar runt om i Stockholm och har erfarenhet av alla typer av tak och takpannor. Har du svårt att veta vilket tak som passar ditt hus bäst är du alltid välkommen att höra av dig till oss eller läsa mer om hur du väljer rätt takmaterial.