Behöver du hjälp med takläggning i Stockholm?

Ett nytt tak höjer fastighetsvärdet och ger ett snyggt intryck men det ska framförallt ge ett bra skydd mot väder och vind. Takfix har lång erfarenhet av takarbete både på privata bostäder och företagsfastigheter. Vi hjälper dig med takläggning oavsett om du bygger nytt eller renoverar ditt tak.

Takfix utför kompletta takläggningar av tegeltak, plåttak och papptak. Vi åtar oss både stora och mindre uppdrag i Stockholmsområdet.

 

Miljöarbete

För oss är det viktigt att bidra till en bättre miljö och vi följer alltid de miljölagar och förordningar som finns. Vi tar hand om och sortera allt byggavfall så att det i största möjliga mån återvinns. Genom att vara medvetna och tänka igenom materialval kan vi också bidra till en mindre negativ miljöpåverkan.

 

Återanvända takpannor

Har du ett gammalt tegeltak med handslagna pannor kan det vara en fördel att återanvända tegelpannorna. Takpannor gjorda av tegel har en mycket lång livslängd och ger ett vackert utseende till huset. Eftersom handslagna tegelpannor inte håller samma passform som betongpannor så ställer de högre krav på underarbetet för att taket ska bli tätt. Vi ser till att alla delar av arbetet utförs fackmannamässigt och professionellt.

Betongpannor är oftast bäst att byta ut eftersom de slits ner i tjocklek och drar till sig mossväxt med tiden.

 

Tak som håller

För oss är det viktigt att utföra ett bra arbete och att du som kund känner dig nöjd. Ditt tak ska stå emot väder och vind under många år. Ett ordentligt utfört underarbete är en förutsättning för att ett tak ska hålla i många år. Vi använder oss alltid av material från ledande leverantörer med de bästa produkterna. Utifrån dina behov väljer vi de produkter som passar bäst till just ditt hus.

För att du som kund ska känna dig trygg lämnar vi alltid utförliga garantier på våra takläggningar. Kontakta oss för mer information och priser!