Takläggning i Stockholm som höjer marknadsvärdet på huset

7 augusti 2020
Takläggning i Stockholm som höjer marknadsvärdet på huset

Taket är den del på huset som får stå ut störst påfrestningar med både regn, blåst, stekande sol och snö. Genom att regelbundet underhålla sitt tak kan man förhindra läckage och andra skador vilket blir betydligt billigare än om du varit tvungen att sanera och reparera ett skadat tak.

Flera fördelar med takläggning

Att utföra en takläggning har flera fördelar. För det första ger det en uppfräschning av huset vilket gör att huset i stort ser estetiskt bättre ut. För det andra så stärker det husets skydd vilket skyddar bättre mot svenska väderomväxlingar. Samtidigt påpekar ofta fastighetsmäklare att det är en god investering för att höja marknadsvärdet på huset – vilket framför allt gynnar de som går i tankar om att sälja fastigheten någon gång i framtiden.

Läs mer om våra tjänster inom takläggning i Stockholm

Takläggning för olika sorters tak

Vi på Takfix har lång och gedigen erfarenhet av alla slags tak – vare sig det gäller plåttak, papptak eller sedumtak. Att anlita professionella takläggare är en säkerhet för dig som kund och vi lämnar alltid garanti på vårt arbete för att du som kund ska kunna vara trygg med att takläggningen är ordentligt utförd och håller under många år. Inspireras av våra tidigare projekt i vårt referensgalleri

Undvik risker och ta hjälp av en professionell

Det finns många hemmafixare som överväger att göra jobbet på egen hand, men det kan medföra stora risker som ofta kan leda till större kostnader i slutändan. Undertaket behöver exempelvis anpassas efter ventilation och yttertak samt säkerställa att ingen fukt bildas. Att utföra takläggning är en konst som är tidskrävande samtidigt som det krävs erfarenhet, säkerhet och hantverksskicklighet. Vi på Takfix har inte bara erfarenheten, vi har även den kompetens som krävs för ett högkvalitativt resultat. Kontakta oss gärna om du har frågor kring takläggning eller om du planerar ett takbyte. Vi utför takläggningar och takrenoveringar runtom i hela Stockholm.

Tags: