Takbyte i Stockholm

Takbyte i Stockholm

Vi på Takfix hjälper dig med att utföra takbyte i Stockholm. Det är viktigt att man håller sitt tak starkt genom en takrenovering eller ett takbyte. I Sverige är det inte direkt någon överraskning med alla olika typer av väderomväxlingar som kan ske under en dag men som även sker under våra årstider. Under sommaren utsätts våra tak för strålande sol och under vintern av tung snö samtidigt som ett stort flöde av regn sker året om. Vi på Takfix hjälper dig med att utföra takbyte i Stockholm. Vi garanterar alltid ett tak som håller i alla väder genom vår skickliga byggteknik.

 

Då vet du att ett takbyte är aktuellt!

 

Det är inte alltid lätt att veta när ett takbyte behöver göras. Allt beror på takets kvalitet och husets läge men även hur takläggningen såg ut vid förra bytet. Om ett tak är skadat över en lång tid kan det drabba vind och väggar som i sin tur kan kosta mer att reparera än att byta ut hela taket.

 

Dessa tecken nedanför brukar oftast vara tecken på att taket behöver bytas

 

  • Pannor som saknas eller är trasiga
  • Ojämnheter på taket
  • Färgen på taket förändras eller drabbas av mögel
  • Om hängrännor fylls med grus.
  • Sprickor på papptak

 

Garanti

 

Det ingår alltid en grundgaranti om du väljer oss. Vi vill att alla våra kunder ska känna sig trygga när vi hjälper dem och utför tjänster. Du får även en tätskiktsgaranti som täcker brister i materialet eller i utförandet. Utöver det ingår även en 10 års garanti som ser till att utbyte eller reparationer av tak inom 10 år sker utan extra kostnad. Det som är bra med vår garanti är även att om fastighetsägaren låter oss utföra en inspektion av taket det 10:e året så ingår 5 års extra garanti. Vilket resulterar i att man får 15 års garanti sammanlagt.

 

Tveka inte på att höra av dig till oss. Vi hjälper dig med att utföra takbyte i Stockholm!