Vi har skapat en kunskapsbank!

Nu har vi skapat en kunskapsbank med svar på frågor som kan tänkas dyka upp när det kommer till sedumtak och tak- eller fasadarbete.

Kunskapsbanken är uppdelad i tre delar för att det ska bli lättare att hitta det just du söker efter. Nedan kan du läsa om det vi har fyllt vår kunskapsbank med, saknar du något kan du höra av dig till oss, annars kommer vi fylla på kunskapsbanken efter som.

 

Hur går ett takbyte till?

Behövs bygglov vid takbyte?

Byta takpannor eller takplåt

Tvättning av tak

Fallskydd

Rotavdrag vid takarbete

Ansvar vid takarbete

Vad är sedum?

Varför är sedum så dyrt?

Gröna tak Kunskapsbank

Att tänka på vid fasadrengöring

Nyhetsarkiv

 • Snöskottning av tak - vet du vad som gäller?

  Vill du veta mer om snöskottning av tak och vad man behöver tänka på inför vintern som fastighetsägare? I vår kunskapsbank hittar du massor av information som rör snöröjning och skottning av tak.

 • Undvik vinterns risker med snörasskydd

  Hösten är här och vintern närmar sig. När mycket snö under vintern samlas på taket kan det finnas en risk att den faller ned mot marken. Genom att montera taksäkerhet kan du undvika risken för olyckor i vinter. Takfix monterar taksäkerhet runt om i Stockholm.

 • Tillökning i vår kunskapsbank om byggställningar

  I vår kunskapsbank kan du nu få reda på vad det kostar att låta bygga en ställning, om du själv kan vara med i monteringsarbetet, och hur du kan veta att byggställningen är godkänd och säker.

 • Dags att boka vinterns takskottning i Stockholm

  Även om vintern kanske känns långt borta så går tiden fort och det kan vara bra att redan nu tänka på att boka in sin hjälp med takskottning i Stockholm inför vintern.