Vi har skapat en kunskapsbank!

Nu har vi skapat en kunskapsbank med svar på frågor som kan tänkas dyka upp när det kommer till sedumtak och tak- eller fasadarbete.

Kunskapsbanken är uppdelad i tre delar för att det ska bli lättare att hitta det just du söker efter. Nedan kan du läsa om det vi har fyllt vår kunskapsbank med, saknar du något kan du höra av dig till oss, annars kommer vi fylla på kunskapsbanken efter som.

 

Hur går ett takbyte till?

Behövs bygglov vid takbyte?

Byta takpannor eller takplåt

Tvättning av tak

Fallskydd

Rotavdrag vid takarbete

Ansvar vid takarbete

Vad är sedum?

Varför är sedum så dyrt?

Gröna tak Kunskapsbank

Att tänka på vid fasadrengöring

Nyhetsarkiv

 • Flera fördelar med sedumtak i Stockholm

  De takmaterial som man kan välja till sitt tak i Stockholm är många. Ett val av takmaterial är ett så kallat sedumtak. Att välja sedum till sitt tak i Stockholm har ett flertal fördelar.

 • Ta del av vår kunskapsbank om tak

  I vår kunskapsbank om tak och takarbeten kan du läsa om allt från hur du på bästa sätt tar hand om ditt tak till hur lång tid som olika takmaterial håller och hur ett takbyte går till.

 • Takfix arbetar med takfönster från Velux

  När man ska installera ett takfönster på sitt hus i Stockholm så finns det en del som är bra att tänka på för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.

 • Flera fördelar med tegeltak

  Det finns många typer av takmaterial som man kan ha på sitt tak i Stockholm. Ett klassiskt material som länge har använts till tak landet över är tegel. Det finns flera fördelar med att ha tegelpannor på sitt tak.