Målning plåttak i Stockholm

Vi på Takfix har lång och gedigen erfarenhet av målning på plåttak och hjälper våra kunder runt om i Stockholmsområdet. Har du ett plåttak som är i behov av hjälp? Att måla plåttak tar tid och behöver en noggrann undersökning för att på bästa sätt bevara takets livslängd. Vi på Takfix hjälper både privatpersoner och bostadsföreningar runt om i Stockholm. Vi erbjuder våra kunder en kostnadsfri offert via Kontakt och självklart kan du använda ROT-avdrag hos oss!

Offertförfrågan

 

Måla plåttaket och förläng dess livslängd

Plåttak har blivit allt populärare att använda för att skydda bostäder landet runt och med dess enkelhet och livslängd på ca 40 år attraherar det många. Men visste du att ett nylagt plåttak har tendenser att börja rosta efter 20 år? För att ge taket en chans att behålla sin livslängd och moderna utseende bör man lägga tid på att löpande inspektera och måla plåttaket. För att ge plåttaket dom bästa förutsättningarna så behövs plåttaket tvättas innan målningen påbörjas. Mer om hur du tvättar ditt plåttak kan du läsa på vår sida Vi utför taktvätt och takrengöring i Stockholm Takfix.se.

Att måla plåttak tar tid och det behövs erfarenhet för att få förarbetet och målningen ordentligt gjord, och experter för att välja rätt färg till taket. Du kanske känner igen känslan som uppstod när det var dags för att måla huset? Det tråkiga grundarbetet när färg skall skrapas bort och flera lager sedan skall appliceras. Det tar tid och krävs noggrannhet. Ungefär samma är processen med att måla plåttak. Men att löpande måla plåttaket blir det en kostnadseffektiv investering som förlänger ditt plåttaks livslängd markant.

Anlita ett proffs på takmålning

Känns det som ett för stort projekt eller att tiden är knapp? Vi på Takfix vet vad vi pratar om och har lång erfarenhet av att måla plåttak. Har du frågor är du varm välkommen att kontakta oss via telefon 08- 51 51 00 25 eller skicka iväg ett mejl till info@takfix.se.