Våren är tiden för snöröjning av tak i Stockholm

Att ta hjälp med en snöröjning under vintertiden har ett flertal fördelar både för dig som är privatperson och för dig som är företagare. Nu när våren kommer finns det all anledning att ta hjälp med snöröjning av taket till din fastighet i Stockholm.

En snöröjning på tak kan behövas när våren kommer.

Läs mer här om snöröjning av tak i Stockholm

Fördelar med snöröjning av tak

När våren kommer och det är töväder innebär det ett flertal risker när det gäller den snö som har samlats på taket. För det första finns det en risk för att både den smältande snön och istappar faller ned från taket och skadar någon på marken. Den som äger en fastighet är skyldig att se till att den här typen av risker minimeras. Genom att få bort snön och isen ser man också till att hålla fastigheten i ett bra skick.

Med en snöröjning av taket till din fastighet i Stockholm får man bort den snö och is som annars skulle kunna innebära en fallrisk samt i vissa fall ha en negativ påverkan på fastigheten i sig, exempelvis genom fukt som uppstår i samband med att snön smälter på våren.

Att utföra en snöröjning av ditt Stockholmstak är dock inte alltid det lättaste. För att snöröjningen ska gå till på ett säkert sätt krävs den rätta typen av kunskapen. Vi på Takfix har utbildat vår personal i taksäkerhet samt har genomgått utbildningen Skotta säkert.

Fler åtgärder för taksäkerhet i Stockholm

Det finns alltså all anledning att ta hjälp med en takskottning nu när temperaturerna sakta men säkert framöver blir högre. Förutom snöröjning av taket finns det också annat som kan göras för att öka säkerheten. Exempelvis kan ett så kallat snöräcke monteras på taket, vilket kan hindra snön från att släppa från taket.

Nyhetsarkiv

 • Våren är tiden för snöröjning av tak i Stockholm

  Att ta hjälp med en snöröjning under vintertiden har ett flertal fördelar både för dig som är privatperson och för dig som är företagare. Nu när våren kommer finns det all anledning att ta hjälp med snöröjning av taket till din fastighet i Stockholm.

 • Vi mossbehandlar ditt tak i Stockholm

  Att ta hand om sitt tak är viktigt för att hållbarheten ska vara så lång som möjligt. En av de tjänster som vi erbjuder i Stockholm som förlänger takets livslängd är rengöring och mossbehandling av tak.

 • Faror med mycket snö på taket

  Under vinterhalvåret samlas ibland mycket snö på taket, vilket kan innebära en del risker. För att undvika faror med för mycket snö på taket finns det dock en del som kan göras.

 • Vi har investerat i en bockmaskin

  Vi är glada över att berätta att vi utvecklas och går framåt genom att vi nu har investerat i en ny maskin för bockning av plåt.