Takmålning i Stockholm

Takfix hjälper dig med takmålning i Stockholm. Oavsett om dit tak är klätt med betong eller plåt så kommer det utsättas för slitage. Ett slitet ytskikt gör att alger och mossa lättare får fäste. En infärgning stärker ytskiktet och stoppar nedbrytningen. Takmålning är ett kostnadseffektivt sätt att förlänga livslängden på ditt tak med många år. Det går att måla både pannor och plåt.

Pannorna förbereds genom att grundas för att binda ytan på betongpannorna och för att färgen ska fästa bättre i underlaget. Färgen ökar takets livslängd och förhindrar mossbildning, Ytan blir vatten och smutsavvisande och får en vacker lyster.

Genom att måla sitt plåttak regelbundet håller det längre. Det är viktigt att plåten är ren innan man målar och att all gammal lös färg är bortskrapad. Man måste också ta bort alla eventuella rostfläckar. Taket grundas med en primer som även fungerar som rostskydd innan taket stryks med färg.

Kontakta Takfix om du vill ha hjälp med målning av ditt tak. Vi utför arbeten både åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholm med omnejd.