Snöröjning i Stockholm

Välkommen till Takfix, ditt pålitliga val för snöröjning i Stockholm. I nära samarbete med vår partner Miramix erbjuder vi en omfattande lösning för att hålla ytor fria från snö och is under hela vintersäsongen. Vi förstår vikten av effektiv snöröjning för att förebygga olyckor och skador, och vårt team är alltid redo att agera när snön faller.

Vi utför markskottning i Södra Stockholm och Stockholms innerstad.

Offertförfrågan

 

Anpassade snöröjningsavtal

Ett snöröjningsavtal är en investering i säkerhet och tillgänglighet under vintern. Genom att överlåta snöröjningen till oss minskas risken för olyckor och andra problem som snö och is kan orsaka. Förutom plogning ingår även halkbekämpning, och du som kund kan själva välja att beställa sandupptagning som en extra tjänst när våren kommer.
Med ett snöröjningsavtal kan du vara trygg i vetskapen om att ytorna alltid är säkra och klara för användning.

Så här fungerar det

Kartläggning och analys: Vi börjar med att förstå specifika behov och inspekterar dina ytor för att skapa en effektiv snöröjningsplan.

Skräddarsytt avtal: Baserat på vår analys utformar vi ett anpassat snöröjningsavtal som passar krav och budget.

Beredskap och tillgänglighet: Vi står redo att agera omedelbart genom vår snöjour och använder den senaste tekniken för att minimera störningar och säkerställa maximal effektivitet.

Avancerad snöröjningsutrustning

Vi har investerat i modern snöröjningsutrustning som effektivt avlägsnar snö samtidigt som den är skonsam mot ytor. Detta minimerar risken för skador och håller ytor i bästa möjliga skick. I vår maskinpark finns fem traktorer, inklusive två Lundberg 4250 och en Wille 475, som är utformade för att hantera snö i alla miljöer. Vår utrustning garanterar snabb och skonsam snöröjning.

Halkbekämpning

I samband med snöröjning erbjuder vi även omfattande halkbekämpning. Halkbekämpning är en viktig del för att säkerställa att ytor inte bara är snöfria, utan också säkra att gå och köra på. Vi använder miljövänliga och effektiva halkbekämpningsmedel som sprids jämnt för att förhindra isbildning och minska halkrisken.

Sandupptagning

Efter vinterns snöröjning och halkbekämpning är det dags för sandupptagning. När snön har smält och våren närmar sig, vanligtvis i april, är det viktigt att ta bort all sand och grus som använts. Vi använder specialiserad utrustning för att effektivt samla upp och avlägsna sanden, vilket garanterar en grundlig och skonsam rengöring.

Varför välja oss för snöröjning?

Vi tar säkerheten på allvar och lägger vikt på effektivitet och kvalité i våra utförda arbeten. När du anställer oss kan du räkna med:

Expertis och erfarenhet: Med många års erfarenhet i branschen vet vi exakt vad som krävs för att hålla dina ytor säkra och snöfria.

Snabb insats: Vi är alltid redo att agera när snön faller, oavsett tid på dygnet.

Kundorienterad service: Våra flexibla snöröjningsavtal är utformade för att möta dina specifika behov och säkerställa en problemfri vinter.

Miljömedvetenhet: Vår moderna utrustning är effektiv och skonsam både mot miljön och dina ytor.

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa till att hålla ytor säkra och välskötta under hela vintern. När du väljer oss får du en partner som tar ansvar för hela processen, från planering och utförande till uppföljning och underhåll. 

Vi utför snöröjning i följande kommuner i Stockholms län:

•    Botkyrka

•    Danderyd

•    Haninge

•    Huddinge

•    Nacka

•    Salem

•    Solna

•    Stockholm innerstad

•    Syndbyberg

•    Tyresö