Läggning av papptak samt montering av fasadstege i Sollentuna

Vi på Takfix hjälper kunder runt om i Stockholm med många typer av takarbeten. Bland annat så renoverar vi tak samt utför hela takomläggningar med flera olika slags takmaterial. Vid ett uppdrag i Sollentuna la vi ett papptak.

Papptak är bra ur flera aspekter

Vid uppdraget i Sollentuna la vi 50 m2 papp på taket samt monterade plåtbeslag och en fasadstege som man kan använda för att ta sig till taket. Papp är ett takmaterial som har ett flertal fördelar. För det första är det ett takmaterial som är prisvärt för kunden. Sedan så är det också smidigt att få på plats för takläggaren. Ett papptak hjälper också till att isolera fastigheten på ett bra sätt och som väger lite i jämförelse med andra typer av material till tak.

Ett papptak kan också förväntas hålla i många år efter att det har monterats på plats. Hur länge ett tak håller beror dock på de specifika förutsättningarna på platsen. Om ett tak utsätts för hårda väderförhållanden kan det rimligen slita extra på taket. För att se till att taket håller så länge som möjligt kan det vara bra att se över det och underhålla det när så behövs.

Vi på Takfix erbjuder utöver takläggning även takrenovering samt takservice och takunderhåll där vi ser över takets skick ett par gånger per år för att kunna åtgärda problem innan de blir allt för stora.

Läggning av papptak och andra takarbeten i Stockholm

Se gärna bilderna från projektet i Sollentuna där vi la ett 50 m2 stort papptak samt monterade plåtbeslag och en fasadstege och hör av dig för att veta mer samt för att boka in ditt takarbete i Stockholm.

Läs även mer om takläggningen med papptak i Stockholm