Tätskikt på balkonger i Bromma

2019-06-25
Vi på Takfix utför många typer av takarbeten runt om i Stockholm, men kan även hjälpa dig med andra typer av tjänster. Vid ett av våra jobb reparerade vi två balkonger.


I arbetet ingick delvis rivning av konstruktion, förstärkning av balkar, byte av golv, plåtarbete, montering av golvbrunn samt läggning av tätskikt.

Renovering av balkonger och andra tjänster

Bland de tjänster som vi erbjuder i Stockholm finns takarbeten av många slag. Vi hjälper flera typer av kundgrupper med takrenoveringar, nya takomläggningar, installationer av takfönster, tvättning av tak, målning av tak, tvättning av fasader och annat. Men vi kan alltså även hjälpa dig med andra slags tjänster, som en renovering av en balkong.

En balkong är för många säkerligen en viktig del av hemmet där man, särskilt under sommartiden, spenderar mycket tid. Det kan därför vara bra att balkongen är i ett bra skick. Vid arbetet med balkongerna i Bromma så började vi alltså med att riva sådant som skulle bytas ut och därefter bytte vi ut golvet samt monterade en golvbrunn och ett tätskikt. Nu är de två balkongerna åter i ett bra skick och kan användas på bästa sätt i sommar.

Takservice och takunderhåll

Sommaren är en tid som passar bra när det kommer till att underhålla sin fastighet. Vi erbjuder flera tjänster inom takservice och takunderhåll. Med vår takservice erbjuder vi ett avtal där vi någon gång per år ser över vilket skick taket är i samt rensar bort sådant som löv, kvistar, mossa och annan slags smuts. Vi tittar även på vinden och undertaket för att upptäcka problem i tid.

Läs gärna mer om våra tjänster inom takservice och takunderhåll i Stockholm. Se också gärna bilderna här intill från projektet i Bromma där vi renoverade de två balkongerna.

Referenser

 • 2019-07-01

  Sedumtak på 45 kvadratmeters attefallshus i Nacka
  Läs mer

 • 2019-06-25

  Tätskikt på balkonger i Bromma
  Läs mer

 • 2019-06-14

  Montering av takfönster i Nykvarn
  Läs mer

 • 2019-06-03

  Mossfritt sedumtak på ett hus på Blidö
  Läs mer

 • 2019-05-23

  Målning av plåttak på ett hus i Mälarhöjden
  Läs mer

 • 2019-05-07

  Grönt tak på ett Attefallshus på Lidingö
  Läs mer

 • 2019-04-11

  Besiktning av 1500 m2 sedumtak i Järfälla
  Läs mer

 • 2019-03-26

  Besiktning av sedumtak på äldreboende i Järfälla
  Läs mer

 • 2019-03-06

  Besiktning samt skötsel och underhåll av sedumtak på förskola i Järfälla
  Läs mer

 • 2018-12-17

  Taksäkerhet till hus i Gustavsberg
  Läs mer