Läggning av papp samt plåtarbete i Östberga

Vi på Takfix utför takarbeten av många slag, bland annat takarbeten på stora takytor. Vid ett av våra senaste utförda arbeten la vi ett tätskikt samt utförde allt plåtarbete på en 2000 kvadratmeter stor takyta i Östberga.

Fördelar med takpapp och plåt

Takpapp är ett material som är bra på det viset att det är ett alternativ som är prisvärt samt smidigt att montera på plats. Takpappen är även bra på att isolera taket och hålla värmen inomhus och kylan utomhus.  Vid arbetet i Östberga var det alltså 2000 kvadratmeter tak som skulle täckas med takpapp.

Förutom läggningen av takpappen utförde vi även en del plåtarbeten på taket. Plåt är ett bra material att använda sig av på ett tak på det viset att det har en bra hållbarhet samt är tätt och bra på att hålla regnet ut. Vi på Takfix erbjuder både hjälp med många olika typer av plåtbeslag, med allt från vindskivor, nockplåtar och ränndalar till fotplåtar, samt hela takomläggningar med korrigerad plåt eller bandtäckning.

På grund av att många ur vår personal har tidigare erfarenhet från arbete som plåtslagare kan vi erbjuda både takomläggningar med plåt och tillverkandet av plåtbeslag.

Takarbeten i Stockholm

Förutom takarbeten med läggning av papp och plåt som var fallet vid det 2000 kvadratmeter stora taket i Östberga arbetar vi på Takfix även med läggning av tegel- och betongpannor. Bland tjänsterna finns även allt från översyn av tak med installation av exempelvis säkerhetsanordningar och tvättning av tak och fasader till takskottning under vinterhalvåret.

Det finns även vissa typer av tak som vid ett byte kräver särskild försiktighet, exempelvis eternittak, där vi har kompetensen att utföra rivningen av taket.

Läs mer om våra tjänster inom takläggning och takrenovering. Ta också gärna en titt på bilderna från projektet i Östberga.