Takplåt och takplåtslageri i Stockholm

Bandtäckning på tak i Stockholm

Plåttak är ett mycket populärt alternativ när det kommer till takläggning. Det är enkelt, hållbart och framför allt väldigt vattenavstötande. Behöver du hjälp med ett tryggt och professionellt takarbete är det oss du ska kontakta. Då vi erbjuder byggnadsplåtslageriarbeten kan vi bli din entreprenör som har totalansvar för takarbetet. Du slipper oroa dig och vi tar hand om allt!

Offertförfrågan

Vår huvudsakliga strävan är att göra dig som kund nöjd. Vi erbjuder ett högkvalitativt arbete som utförs med hjälp av de bästa materialen som finns på byggnadsmarknaden. Allt detta kan vi erbjuda dig till ett bra pris. Vare sig det gäller korrigerade av plåttak eller bandtäckning av tak – vi kan fixa det. Med oss som samarbetspartner behöver du inte känna dig orolig. Vi vet hur vi ska gå till väga för att ge dig bästa möjliga resultat.

Takläggning med klassiska material som håller

Något som är lite motsägelsefullt är att äldre tak i många fall är de som håller sig bäst. Trots att marknaden hela tiden får nya tillskott i form av material och lösningar är det ändå de traditionella som verkar toppa resultaten. Tegel-, betong-, papp-, shingel- och plåttak är de trygga klassikerna som sällan sviker. Att välja just ett plåttak är ett smidigt alternativ eftersom materialet väger lite och är lätt att montera och lägga om eller när behov uppstår.

VI erbjuder allt inom plåt - Plåtslageri

Gäller frågan inte ett plåttak utan snarare ett plåtarbete? Ingen fara, vår personal har erfarenhet inom de flesta områden som omfattar plåt och plåtslagning. Vi kan göra alla typer av plåtbeslag samt tillverka fotplåt, vindskivor, nockplåt, ränndalar med mera. Många av våra takläggare har jobbat som plåtslagare långt innan de bestämde sig för att sadla om. Du kan lita på att vi alltid åtar oss arbeten som vi vet att vi kommer kunna slutföra och slutföra på ett bra sätt.

Plåttak har lång livslängd

Hur lång livslängden är på plåttak är varierande, då det påverkas av omständigheterna. Den förväntade livslängden på plåttak ligger mellan 30–40 år. Däremot med rätt underhållning kan ett plåttak till och med få en längre livslängd upp till 100 år. Därför är det viktigt att ha en väl planerad underhållning för att plåttaken ska kunna hålla sig så länge som möjligt. Förutom den långa livslängden har plåttak dessutom en skyddande egenskap mot rost och yttre påverkan som väder, vind och uv strålningar.

Kontakta oss!

Om du är osäker på vad du behöver ska du inte tveka att kontakta oss. Vi kan presentera diverse lösningar och hjälpa dig välja den mest optimala utefter behov och budget. Vi har gedigen erfarenhet av skräddarsydda lösningar då vi är vana vid att jobba med både stora och små företag, samt givetvis även privatkunder. Hör av dig idag för att berätta om dina behov och låt oss sedan ta hand om dessa!

Kontakta oss om du vill ha hjälp med att lägga takplåt. Vi utför arbeten med plåttak både åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholm med omnejd.

Plåttak, takläggning med plåt i Stockholm från Takfix

Plåttak passar till många typer av byggnader och är populärt då man får en bra lösning till ett lågt pris. Att ett plåttak är lätt till vikten gör att belastningen på huset är mindre än med andra typer av takmaterial, har du ett plåttak i dag som behöver bytas löser vi det. Under flera år har vi genomfört ett stort antal takläggningar av plåttak på villor i Stockholm.

Vi arbetar med plåttak och takläggning med plåt i hela stor-Stockholm men främst i söderort: Enskede, Årsta, Skarpnäck, Skärholmen, Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Nacka, Huddinge, Tumba, Botkyrka, Johanneshov, Haninge / Handen osv.