Boka Takskottning - Ligg steget före snön!

25 augusti 2022
Boka Takskottning - Ligg steget före snön!

Sommaren börjar att lida mot sitt slut och vintern närmar sig med stormsteg. Snart står vi bland snötäckta gator och tak. Visst är det vackert för ögat? Men stora snöfall och töväder kan också innebära en enorm påfrestning på din fastighets tak. Med detta sagt är det dags att säkra upp din fastighets tak inför vintern, detta hjälper vi på Takfix gärna till med. Vi vänder oss till kunder runt om i Stockholm.

Takskottning för din fastighet

Som fastighetsägare har du skyldighet att skydda personer som vistas i närvaron rund fastigheten och se till att ingen kommer till skada. Att skotta tak fritt från snö och isbildningar kan vara riskfyllt på grund av den oftast höga fallhöjd och det hala taket. Utrustningen som används kan även skada fastighetens tak som skall fungera som viktigt skydd. För att kunna utföra takskottningen på ett tryggt och säkert sätt behövs även skyddsutrustning som minskar risken för olycksfall hos oss människor.

Ta hjälp med att skotta taket!

Oavsett storlek på fastigheten har vi på Takfix kompetens och rätt utrustning för att genomföra en säker snöröjning. Våra medarbetare är utbildade för att minimera skadorna som kan uppstå under en takskottning och har utbildning i taksäkerhet och är licenserade enligt "skotta säkert".

Vi erbjuder takskottning i Stockholm

Är det dags att säkra upp din fastighet inför vintern? Vi erbjuder våra kunder kontinuerliga skottningar under vintertid och hos oss kan du teckna ett snöskottningsavtal redan nu. Du som kund kan enkelt skicka in en kostnadsfri offert, så varför vänta?

Vi är stolta att kunna presentera att vi erbjuder snöjour 24 timmar om dygnet, allt för att våra kunder skall vara nöjda. 

Utöver takskottning och snöröjning erbjuder vi även hjälp med montage för snörasskydd.

Tags: