Takläggning betongpannor Stockholm

Miramix lägger tak med glaserade betongpannor i Stockholm

Likt mycket annat på en fastighet måste taket skötas om. Det utsätts dagligen för naturens krafter och övriga faktorer som över tiden skadar taket. Om man inte sköter om sitt tak när det är behövligt kan konsekvenserna bli förödande. Gäller det en nybyggnation är det viktigt att lägga en stabil grund och ett kvalitativt tak som kommer hålla som det bör. Behöver du hjälp med detta? Ingen fara, vi lägger ditt tak i Stockholm!

Offertförfrågan

 

Betongpannor på tak - Fördelaktigt material

När vi jobbar med takläggning i Stockholm använder vi oss bland annat av materialet betong. Betong är ett optimalt material att arbeta med när det gäller takläggning och fastighetsbyggnationer i allmänhet. Det är ett pålitligt material som är mycket smidigt att jobba med och gör takläggningsprocessen lätt! Betong har även en lång livstid, vilket är en oerhörd fördel. Betongpannor är dessutom mycket vackra att använda till takläggning.

Valmöjligheter med betongpannor

Betongpannor öppnar även upp för en mängd olika alternativ efter tycke och smak. Vill du ha en särskild ton av grå eller en viss ytbehandling? Detta är inga problem då betongpannor kommer i en mängd olika alternativ som gör det lätt att hitta rätt sorts panna för just ditt hus. Med hjälp av dagens praktiska och tekniska möjligheter kan du välja bland alternativ du kanske inte trodde fanns. Drömmer du om en klassisk tegelkänsla eller modern minimalism? Fantasin är det enda som sätter gränserna.

Betongpannor för tak med lång livslängd

Betong är inte bara lätthanterligt och snyggt, det är även hållbart. När du renoverar eller lägger nytt tak är du givetvis mån om en god kvalitét. Med ett betongtak får du just detta. Det är viktigt att själva underarbetet görs ordentligt och korrekt. När betongpannorna sedan läggs kan du vara säker på att du har ett tak som kommer vara och hålla årtionden framöver. Genom regelbunden uppsikt och underhåll på ditt tak kommer du knappast behöva lyfta ett finger på en lång tid framöver. Olika sorters pannor har även olika typer av fördelar. På så vis har du ännu mer valmöjligheter och kan styra över vilket typ av pannor som kommer funka bäst för din fastighet och var denna är belägen.

Kontakta oss om du vill ha hjälp med takläggning med betongpannor. Vi utför arbeten både åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholm med omnejd.

Betongtak, takläggning med betongpannor i Stockholm från Takfix

Betongpannor är ett takmaterial med ett flertal fördelar. Betongpannor passar på många typer av tak och betongtaken är både fina till utseendet samt slittåliga och hållbara. Detta gör att man får ett tak som håller under väldigt många år, har du ett betongtak i dag som behöver bytas löser vi det. Under flera år har vi genomfört ett stort antal takläggningar med betongpannor på villor i Stockholm.

Vi arbetar med betongtak och takläggning med betongpannor i hela stor-Stockholm men främst i söderort: Enskede, Årsta, Skarpnäck, Skärholmen, Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Nacka, Huddinge, Tumba, Botkyrka, Johanneshov, Haninge / Handen osv.