Taktvätt, takservice på 350 kvadratmeters tak i Ljusterö

Vi på Takfix utför en rad olika typer av takarbeten i Stockholmsområdet. Vi utför takbyten men erbjuder även tjänster för att underhålla ett tak. Ett sätt att underhålla sitt tak i Stockholm och hålla det i ett bra skick är att ta hjälp med en taktvätt. Vid ett av våra uppdrag tvättade vi ett tak samt utföra andra takarbeten på ett hus i Ljusterö.

Fördelar med underhåll av taket

Vid vårt uppdrag på huset i Ljusterö gjorde vi besiktning av taket och takservice samt tvättade och behandlade det 350 kvadratmeter stora tegeltaket. Detta är alltså ett flertal tjänster som man kan ta hjälp med för att se till att hålla ett tak i skick och förlänga tiden innan en total takomläggning behövs.

Med en besiktning av taket kan man ta reda på takets skick och vad som kan tänkas behövas utföras på taket. Om taket är i ett sådant skick att en hel takomläggning inte behövs så kan det bli aktuellt med takservice av olika slag, vilket var fallet vid uppdraget i Ljusterö i Stockholm.

En taktvättning och behandling av sitt tak i Stockholm utför man alltså med fördel för att taket ska hålla längre. Om man inte utför taktvättning i Stockholm så finns risk för att taket drabbas av fuktskador och påväxt av mossa och annat som har en negativ påverkan på taket. Bland annat kan ett skitigt tak som är täckt av mossa lättare utsättas för frostsprängning. Genom att tvätta taket förhöjer man även utseendet på taket. Ett rent och fint tak påverkar sedan i sin tur hela husets uppsyn.

Taktvättning och annat i Stockholm

Vi på Takfix kan alltså hjälpa dig med en rad takarbeten med allt från besiktning och takservice till en taktvätt på huset i Stockholm. Hör gärna av dig för att boka taktvättning i Stockholm eller en annan tjänst. Läs mer om tjänsterna inom taktvättning i Stockholm.