Takläggning av tegelpannor i Vällingby

  • takläggning färdig
  • nygjord takläggning
  • takläggning
  • takläggning
  • takläggning på bostad
  • skorsten och tegeltak
  • takläggning
Vi på Takfix är en takfirma som hjälper dig med olika typer av takarbeten.

Vi har en lång erfarenhet av att sätta flera olika typer av takmaterial. Vid vårt uppdrag i Vällingby fick vi förtroende av kund att byta tegelpannor. Om du behöver hjälp med att byta tegelpannor i Stockholm hjälper vi gärna dig också. Utöver det så utför vi även andra typer av takarbeten också, såsom besikta tak, takmålning och lägga plåttak.  

Information kring tegelpannor

Vi hjälper dig som bor i Stockholm med att byta tegelpannor. Sedan lång tid tillbaka har tegelpannor använts som taktäckningsmaterial. Tegelpannor har helt enkelt varit väldigt vanligt att använda sig av på både byggnader och kyrkor. Tegelpannor tillverkas i lera och består av keramiskt material. Sedan formas tegelpannorna i särskilda pressar, torskas och bränns i en hög temperatur. Tegelpannor kan även finnas i många olika nyanser och kulörer. Detta beror på att lerans kvalitet och hur kalkhaltig leran är samt hur man väljer att forma och torka leran.

Fördelar – Byta tegelpannor i Stockholm

Det finns flera fördelar med att byta till tegelpannor. Tegelpannor är bland annat frostbeständigt och tåligt mot väder och vind. Det smälter även naturligt in i naturen då materialet består av naturmaterial. Tegelpannor har även visat sig hålla längre än andra typer av takbeklädnader. Med ett tegeltak får du kvalitet, design och ett bra slutresultat på din omläggning.

Andra typer av takmaterial

Vi på Takfix hjälper dig även med att sätta nya och byta ut andra typer av takmaterial också. Vi arbetar exempelvis med plåttak, betongpannor, papptak och sedumtak. Dessa takmaterial har också sina fördelar precis som tegeltak har. När man ska välja tak är det därför viktigt att se över husets förutsättningar men även välja det som faller en i smak. Vi hjälper dig gärna om du har några frågor eller funderingar.