Dags att boka vinterns takskottning i Stockholm

Även om vintern kanske känns långt borta så går tiden fort och det kan vara bra att redan nu tänka på att boka in sin hjälp med takskottning i Stockholm inför vintern.

En takskottning ökar säkerheten på och kring taket.

Läs mer även här om våra tjänster inom takskottning i Stockholm

Öka säkerheten med en takskottning

Det finns flera anledningar till att det är bra att hålla taket på ditt hus i Stockholm rent från snö under vintern. Om mycket snö samlas på taket så finns det först och främst en risk för att snön till slut släpper och faller mot marken. Vid dessa tillfällen kan det finnas risk för att någon befinner sig på marken nedanför och olyckan kan vara framme. Sedan så slipper taket den stora tyngden av snön om man ser till att få bort den.

Avlägsna snön från taket kan man göra genom att ta hjälp med en takskottning i Stockholm. Vid en takskottning är det viktigt att rätt metod används samt att rätt kunskaper kring hur en snöröjning på ett tak ska utföras på ett säkert vis finns. Takfix personal är utbildade inom säkra takskottningar och har licens enligt Skotta säkert.

Om du vill ha hjälp med takskottning i Stockholm i vinter så är ett alternativ att skriva ett avtal. Du kan då känna dig säker på att du får regelbunden hjälp med takskottningen. Takfix har också snöjour under hela dygnet.

Takskottning och snörasskydd i Stockholm

Ett annat sätt att undvika risken för att snön faller ned från taket under vintern är att montera så kallade snörasskydd. Förutom att skotta ditt tak kan vi även hjälpa dig med monteringen av snörasskydd. Hör gärna av dig för att veta mer samt för att boka in din hjälp med takskottning, snörasskydd eller andra konstruktioner inom taksäkerhet i Stockholm.

Nyhetsarkiv

 • Så utför du säker takskottning i vinter

  Vinterhalvåret har nu anlänt. När mycket snö faller ned och samlas på taket kan det bli nödvändigt med en takskottning. För att takskottningen ska gå säkert till finns det dock en del som det är bra att tänka på.

 • Snöskottning av tak - vet du vad som gäller?

  Vill du veta mer om snöskottning av tak och vad man behöver tänka på inför vintern som fastighetsägare? I vår kunskapsbank hittar du massor av information som rör snöröjning och skottning av tak.

 • Undvik vinterns risker med snörasskydd

  Hösten är här och vintern närmar sig. När mycket snö under vintern samlas på taket kan det finnas en risk att den faller ned mot marken. Genom att montera taksäkerhet kan du undvika risken för olyckor i vinter. Takfix monterar taksäkerhet runt om i Stockholm.

 • Tillökning i vår kunskapsbank om byggställningar

  I vår kunskapsbank kan du nu få reda på vad det kostar att låta bygga en ställning, om du själv kan vara med i monteringsarbetet, och hur du kan veta att byggställningen är godkänd och säker.

 • Dags att boka vinterns takskottning i Stockholm

  Även om vintern kanske känns långt borta så går tiden fort och det kan vara bra att redan nu tänka på att boka in sin hjälp med takskottning i Stockholm inför vintern.