Dags att boka vinterns takskottning i Stockholm

Även om vintern kanske känns långt borta så går tiden fort och det kan vara bra att redan nu tänka på att boka in sin hjälp med takskottning i Stockholm inför vintern.

En takskottning ökar säkerheten på och kring taket.

Läs mer även här om våra tjänster inom takskottning i Stockholm

Öka säkerheten med en takskottning

Det finns flera anledningar till att det är bra att hålla taket på ditt hus i Stockholm rent från snö under vintern. Om mycket snö samlas på taket så finns det först och främst en risk för att snön till slut släpper och faller mot marken. Vid dessa tillfällen kan det finnas risk för att någon befinner sig på marken nedanför och olyckan kan vara framme. Sedan så slipper taket den stora tyngden av snön om man ser till att få bort den.

Avlägsna snön från taket kan man göra genom att ta hjälp med en takskottning i Stockholm. Vid en takskottning är det viktigt att rätt metod används samt att rätt kunskaper kring hur en snöröjning på ett tak ska utföras på ett säkert vis finns. Takfix personal är utbildade inom säkra takskottningar och har licens enligt Skotta säkert.

Om du vill ha hjälp med takskottning i Stockholm i vinter så är ett alternativ att skriva ett avtal. Du kan då känna dig säker på att du får regelbunden hjälp med takskottningen. Takfix har också snöjour under hela dygnet.

Takskottning och snörasskydd i Stockholm

Ett annat sätt att undvika risken för att snön faller ned från taket under vintern är att montera så kallade snörasskydd. Förutom att skotta ditt tak kan vi även hjälpa dig med monteringen av snörasskydd. Hör gärna av dig för att veta mer samt för att boka in din hjälp med takskottning, snörasskydd eller andra konstruktioner inom taksäkerhet i Stockholm.

Nyhetsarkiv