Fasadtvätt i Stockholm

Takfix tvättar fasad i Stockholm

Det finns mycket som kan göras för att se efter sin fasad till sitt hus i Stockholm. Ett alternativ är att se till att måla om fasaden när det blir nödvändigt och på andra sätt renovera den. Något man kan göra innan en renovering blir nödvändig är även att se till att fasaden är i ett bra skick genom att hålla den ren.

Offertförfrågan

 

En ren fasad med fasadtvätt handlar inte bara om att det ska se fint och rent ut, med en rengjord fasad ger du ger även fasaden en längre livslängd vilket ger en bättre fastighetsekonomi. Därtill minskar uppvärmningskostnaderna efter en fasadtvätt eftersom påväxt, som exempelvis alger och mossa, på fasaden binder vatten och gör den fuktig vilket påverkar isoleringen.

Fasadtvätt och fasadrengöring till ditt hus i Stockholm från Takfix är en vinst ur många aspekter. Det är skonsamt för såväl din byggnad eftersom fasaden blir hållbarare som för miljön eftersom vi använder metoder som är skonsamma mot miljön. Vi ser även till att hålla våra priser låga så att det ska vara prisvänligt för dig som kund också.

Flera typer av fasadrengöringar i Stockholm

Takfix erbjuder fasadrengöring med en högtryckstvätt eller med en teknik som bygger på rent vatten. Rengöringen med en högtryckstvätt ser till att riktigt få rent fasaden och avlägsna sådant som mossa och annan smuts.

Rengöringen av fasaden med rent vatten är en miljövänlig och skonsam metod som inte sliter för mycket på fasaden när den tvättas rent. Detta då det är 100% kemiskt rent vatten som används i processen.

Tekniken för en fasadrengöring till en byggnad i Stockholm skiljer sig åt beroende på vilken fasadtyp det handlar om och vilken typ av smuts som ska avlägsnas. Fasadrengöring med rent vatten är så miljövänligt det kan bli. En sådan fasadtvätt är det mest miljövänliga alternativet att få en fasadrengöring på då inga kemikalier alls används.

Anledningar till fasadtvätt i Stockholm

Det finns flera anledningar till varför det är en bra idé att med jämna mellanrum ta hjälp med en fasadrengöring till sitt hus i Stockholm. För det första ökar det livslängden på fasaden, vilket gör att man inte behöver renovera fasaden lika ofta som om man har en fasad som alltid är smutsig.

Med en rengjord fasad får man också en fasad som ser fin ut att titta på. Med en fasadrengöring får man även en fasad som är energibesparande genom att den lättare håller sig torr och isolerar bostaden bättre. Slutligen minskas även risken för att fasaden utsätts för fuktskador om man tar hjälp med en fasadtvätt.

Med en smutsig fasad får fukt lättare fäste och fasaden blir en grogrund för olika mögelangrepp. Om fasaden istället är ren rinner vattnet av från fasaden på ett enklare vis och växter och smuts har svårare att få fäste och då även lika så fukten.

Fasadtvätt och fasadrengöring i Stockholm från Takfix

För att fasaden och huset ska hållas i ett bra skick är det viktigt att ta hand om det på rätt sätt. Något som förbättrar hållbarheten är en fasadtvätt. En fasadtvätt ger även huset ett fint utseende och fasaden en längre hållbarhet. Har du en fasad i dag som behöver hjälp med fasadtvätt löser vi det. Under flera år har vi genomfört ett stort antal fasadrengöringar på villor i Stockholm. Kontakta oss när du behöver hjälp med din fasadrengöring.

Vi arbetar med fasadtvätt och fasadrengöring i hela stor-Stockholm men främst i söderort: Enskede, Årsta, Skarpnäck, Skärholmen, Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Nacka, Huddinge, Tumba, Botkyrka, Johanneshov, Haninge / Handen osv.

Har du frågor om vår fasadtvätt & fasadrengöring till ditt hus i Stockholm eller någon av våra andra tjänster i Stockholm? Kontakta oss här.