Takläggning betongtak i Stuvsta

2020-01-13
Vi på Takfix arbetar med en rad takmaterial när vi utför takarbeten runt om i Stockholm. Vid ett av våra uppdrag la vi ett 190 kvadratmeter stort betongtak i Stuvsta.

Betong är ett takmaterial med fördelar

Vid takläggningar och renoveringar av tak kan man använda sig av en rad takmaterial på marknaden med allt från de traditionella takpannorna av tegel till plåttak och olika typer av gröna tak. Varje takmaterial har sina egna fördelar. Ytterligare ett alternativ är att använda sig av betongpannor.

Betong är ett takmaterial som passar bra till takläggning av ett flertal anledningar. För det första så är betongpannorna hållbara, vilket gör att det kan gå en lång tid, många årtionden, innan man behöver byta ut sitt takmaterial. För det andra så är det även en smidig process att lägga betongpannor för dem som ska utföra jobbet.

Ytterligare en fördel för dig som väljer ett betongtak till huset i Stockholm är även naturligtvis att betongpannorna är fina att se på. Ett nytt betongtak kan lyfta känslan på ett hus. Efter eget tycke kan man välja takpannor i betong som har en särskild färgton eller en viss behandling av ytan som ger ett särskilt utseende.

Betong passar att använda till tak av alla storlekar med allt från riktigt små tak till större tak. Vid takarbetet på huset i Stuvsta gällde det alltså ett 190 kvadratmeter stort tak.

Takläggning med betongpannor i Stockholm

En takläggning med betong görs med fördel både vid nybyggnationer samt när man vill renovera sitt tak i Stockholm.

Se gärna bilder från arbetsprocessen samt av det färdiga resultatet på huset i Stuvsta här intill. Läs också mer om våra tjänster inom takomläggning med betongpannor i Stockholm och hör av dig om du har några frågor om takomläggning eller takrenovering i Stockholm.

Referenser

 • 2020-03-16

  Takservice på 5500m2 betongtak i Johanneshov
  Läs mer

 • 2020-03-02

  Tvättning av plåttak på Max restaurang i Vårby
  Läs mer

 • 2020-02-27

  Takservice, tvättning av tak samt putsad fasad i Tyresö
  Läs mer

 • 2020-02-17

  Montering av taksäkerhet på Södermalm
  Läs mer

 • 2020-02-10

  Läggning av papptak samt montering av fasadstege i Sollentuna
  Läs mer

 • 2020-01-27

  Besiktning, montering av taksäkerhet på Kungsholmen
  Läs mer

 • 2020-01-13

  Takläggning betongtak i Stuvsta
  Läs mer

 • 2019-12-16

  Besiktning, montering av taksäkerhet på Östermalm
  Läs mer

 • 2019-12-09

  Besiktning av tak på Södermalm
  Läs mer

 • 2019-12-02

  Taktvätt, takservice på 350 kvadratmeters tak i Ljusterö
  Läs mer