Vi utför takrenovering i Stockholm

Behöver du hjälp med en takrenovering i sommar?

Vi på Takfix hjälper dig med din takrenovering i Stockholm. Ett tak är väldigt viktigt att sköta och en takrenovering kan vara det som behövs för just ditt tak. Taket utsätts för olika väderförhållanden varje dag som kan slita ut taket därför är det väldigt viktigt att man tar hand om sitt tak. Förutom att taket slits ut av väder och vind så bör man även ha koll så att inte läckage eller skador uppstår.

 

Hur går man till väga?

Börja med att undersöka ditt tak själv. Du kan exempelvis börja med att kontrollera så att alla pannor, plåtar och beslag är hela och håller tätt. Kolla även så att underlagspappen och läkten under pannorna är i bra skick. Därefter bör du även se till så att det inte finns fukt och läckage inifrån vinden. Om du märker att det finns någon skada kan en takrenovering bli aktuellt. Skulle du känna dig osäker kan vi på Takfix hjälpa dig med en besiktning.

 

Om du ska utföra en takrenovering är det även viktigt att du väljer rätt materialval. Ett tak behöver rätt typ av material för att kunna få en lång livslängd. Väljer du att byta ditt material mot ett helt annat under takrenoveringen, bör materialet du valt kontrolleras så att det håller för just ditt tak. Skulle det inte hålla kan en förstärkning av takkonstruktionen behöva göras.

 

Hör av dig till oss

Vi på Takfix hjälper dig mer än gärna med en takrenovering. Med vår kompetens och erfarenhet hjälper vi dig med alla typer av takrenoveringar. Vi ser helt enkelt till att byta ut delarna på taket som är skadade eller som är i dåligt skick. Vi utför alltid våra arbeten ordentligt och lämnar alltid en garanti på våra arbeten för att du som kund ska känna dig säker. Hör av dig till om du behöver hjälp med en takrenovering i Stockholm.

Nyhetsarkiv