Vi skottar din snö i vinter!

Varje år kommer det mer eller mindre snö. Snöskottning är både tidskrävande och fysiskt krävande, de flesta tycker inta att snöröjningen är det roligaste därför finns Takfix här för att hjälpa dig så du kan göra sånt du faktiskt vill göra.

Är du trött på att slita med snöröjningen och speciellt takskottningen under vinterhalvåret? Vill du hellre lägga din tid på något annat som att stanna inne och mysa i värmen? Vi förstår dig! Snöskottning är inte bara fysiskt krävande utan också mycket tidskrävande. Vi hjälper dig utan några problem så du får tid över till sånt du faktiskt vill göra. 

Riskerna med snön

Varje år kommer det mer eller mindre snö, vilket inte bara leder till olika halkolyckor. Kombinationen av mycket snö, mildare väder och dåligt isolerade tak kan ge omfattande isbildningar och istappar runt hustakens hängrännor och stuprör. Det kan orsakas livsfarliga personskador vid takras. Som ägare av en fastighet är du skyldig att ta bort snö och is som kan rasa ner, därför är det viktigt att snöröjningen görs även där.

Snöskottning för just dig

Vi på Takfix hjälper dig gärna med all snöskottning i Stockholm med omnejd. Vi arbetar alltid utifrån ”skotta säkert”-principen och följer Arbetsmiljöverkets direktiv. Personalen som skottar snön är alltid utbildad inom snöskottning, både när det gäller på marken eller på taket så som gångvägar, parkeringar o.s.v. samt att vi kan hjälpa dig att sanda.

Snön kommer när du minst anar det så tveka inte att boka din tid redan idag!

Nyhetsarkiv

 • Se över ditt tak med en takbesiktning

  Under vinterhalvåret utsätts ett tak för särskilt hårda väderförhållanden med både vind, regn, snö och is. När våren sedan kommer kan det därför vara bra att se över taket och fixa till eventuella brister. Vi på Taxfix gör takbesiktningar runt om i Stockholmsområdet.

 • Nu är det vår och därmed dags att se över fasaden

  Nu när solen skiner är det perfekt läge att se över dom där sakerna som man alltid skjuter på. Sommaren är den bästa tiden att se över fasaden eftersom det inte får vara för kallt eller fuktigt om du behöver måla. Kanske finns det något hos dig som behöver ses om?

 • Därför kräver sanering av eternittak rätt kunskaper

  Att hantera material som innehåller asbest kan innebära risker är troligen känt hos de allra flesta. Ett sådant material är ett eternittak. Men varför är det egentligen så farligt att hantera asbest?

 • Boka vårens takomläggning i Stockholm redan nu

  Vi har nu gått in i ett nytt år och även om våren och sommaren kan kännas avlägsen kan det vara en god idé att redan nu boka in sin hjälp med vårens takomläggning i Stockholm. Takfix utför takbyten och takrenoveringar med många typer av takmaterial.

 • Så sköter du ditt sedumtak under vintern

  För att ett sedumtak och andra typer av gröna tak ska hålla sig i ett så bra skick som möjligt finns det en del som är bra att ha i åtanke. Vinterhalvåret är nu här och det finns saker att tänka på gällande skötseln av ditt sedumtak i Stockholm.