Vi har utökat vår Kunskapsbank med info om byggställningar

Vi fortsätter att hålla ställningarna för att hjälpa dig med dina byggprojekt. Vår kunskapsbank växer så att du snabbt kan få svar på vanliga frågor, nu även om byggställningar.

Vi har nyligen utökat vår verksamhet med uthyrning och montering av byggställningar, vilket blev en naturlig utveckling på vår verksamhet. För att underlätta för dig som går i ställningstankar har vi utökat vår Kunskapsbank med några frågor som vi tror kan dyka upp hos dig som kund. Hur transporteras ställningarna, om jag skulle vilja ombesörja transport och montering själv? Vilken typ av ställning ska jag välja? Detta är inte en självklarhet eftersom det finns olika modeller för olika ändamål, samt likadana modeller fast i olika material. Kan byggställningarna stå på känsliga underlag? Ska det monteras inomhus eller utomhus finns det olika krav på underlaget.

Vår kunskapsbank utökas sakta men säkert

Allteftersom vi märker att våra kunder vanligtvis ställer vissa typer av frågor, så passar vi på att utöka vår Kunskapsbank. På så vis kan alla få nytta av informationen i god tid när drömmar och tankar om nya spännande projekt är igång.

Men vi kan säkert inte få med allt. Därför får du gärna kontakta oss om dina kommande projekt och behov, så kan vi säkert hjälpa dig. Lycka till!

Nyhetsarkiv

 • Nu hyr vi ut byggställningar i Stockholm

  Vi erbjuder nu såväl modulställningar som ramställningar, i stål eller aluminium när ni behöver hyra ställning i Stockholm. Vi kan hjälpa er med montering eller så kan ni montera själva. Om ni önskar att vi hjälper till med montering så är det bra att veta att ni kan få ROT-avdrag för arbetet. Om ni önskar montera själva så har vi tillgång till programvara som gör jobbet enkelt och säkert.

 • Vi är behöriga att sanera eternittak

  Det finns takarbeten som kräver en särskild kunskap och även särskild utbildning för att de ska gå säkert till. Ett exempel är när man ska utföra takarbeten på eternittak. Takfix har behörighet att sanera asbesttak.

 • Takfix utför takläggning på industritak i Stockholm

  Vi på Takfix utför många typer av takarbeten i Stockholm åt både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Du visste väl att vi erbjuder taktjänster till dig som har ett industritak i Stockholm?

 • Takfix har garanti på takbyten

  När man investerar på sitt hus genom att anlita en takfirma för ett takbyte så vill man kunna känna sig trygg med att slutresultatet blir så bra som man förväntar sig att det ska bli. Vi på Takfix har av den anledningen en garanti på vårt arbete inom takläggningar.