Vi har utökat vår Kunskapsbank med info om byggställningar

Vi fortsätter att hålla ställningarna för att hjälpa dig med dina byggprojekt. Vår kunskapsbank växer så att du snabbt kan få svar på vanliga frågor, nu även om byggställningar.

Vi har nyligen utökat vår verksamhet med uthyrning och montering av byggställningar, vilket blev en naturlig utveckling på vår verksamhet. För att underlätta för dig som går i ställningstankar har vi utökat vår Kunskapsbank med några frågor som vi tror kan dyka upp hos dig som kund. Hur transporteras ställningarna, om jag skulle vilja ombesörja transport och montering själv? Vilken typ av ställning ska jag välja? Detta är inte en självklarhet eftersom det finns olika modeller för olika ändamål, samt likadana modeller fast i olika material. Kan byggställningarna stå på känsliga underlag? Ska det monteras inomhus eller utomhus finns det olika krav på underlaget.

Vår kunskapsbank utökas sakta men säkert

Allteftersom vi märker att våra kunder vanligtvis ställer vissa typer av frågor, så passar vi på att utöka vår Kunskapsbank. På så vis kan alla få nytta av informationen i god tid när drömmar och tankar om nya spännande projekt är igång.

Men vi kan säkert inte få med allt. Därför får du gärna kontakta oss om dina kommande projekt och behov, så kan vi säkert hjälpa dig. Lycka till!

Nyhetsarkiv

 • Snöskottning av tak - vet du vad som gäller?

  Vill du veta mer om snöskottning av tak och vad man behöver tänka på inför vintern som fastighetsägare? I vår kunskapsbank hittar du massor av information som rör snöröjning och skottning av tak.

 • Undvik vinterns risker med snörasskydd

  Hösten är här och vintern närmar sig. När mycket snö under vintern samlas på taket kan det finnas en risk att den faller ned mot marken. Genom att montera taksäkerhet kan du undvika risken för olyckor i vinter. Takfix monterar taksäkerhet runt om i Stockholm.

 • Tillökning i vår kunskapsbank om byggställningar

  I vår kunskapsbank kan du nu få reda på vad det kostar att låta bygga en ställning, om du själv kan vara med i monteringsarbetet, och hur du kan veta att byggställningen är godkänd och säker.

 • Dags att boka vinterns takskottning i Stockholm

  Även om vintern kanske känns långt borta så går tiden fort och det kan vara bra att redan nu tänka på att boka in sin hjälp med takskottning i Stockholm inför vintern.