Vi har utökat vår Kunskapsbank med info om byggställningar

Vi fortsätter att hålla ställningarna för att hjälpa dig med dina byggprojekt. Vår kunskapsbank växer så att du snabbt kan få svar på vanliga frågor, nu även om byggställningar.

Vi har nyligen utökat vår verksamhet med uthyrning och montering av byggställningar, vilket blev en naturlig utveckling på vår verksamhet. För att underlätta för dig som går i ställningstankar har vi utökat vår Kunskapsbank med några frågor som vi tror kan dyka upp hos dig som kund. Hur transporteras ställningarna, om jag skulle vilja ombesörja transport och montering själv? Vilken typ av ställning ska jag välja? Detta är inte en självklarhet eftersom det finns olika modeller för olika ändamål, samt likadana modeller fast i olika material. Kan byggställningarna stå på känsliga underlag? Ska det monteras inomhus eller utomhus finns det olika krav på underlaget.

Vår kunskapsbank utökas sakta men säkert

Allteftersom vi märker att våra kunder vanligtvis ställer vissa typer av frågor, så passar vi på att utöka vår Kunskapsbank. På så vis kan alla få nytta av informationen i god tid när drömmar och tankar om nya spännande projekt är igång.

Men vi kan säkert inte få med allt. Därför får du gärna kontakta oss om dina kommande projekt och behov, så kan vi säkert hjälpa dig. Lycka till!

Nyhetsarkiv

 • Tvätta taket för längre livslängd

  För många husägare kommer sommaren 2020 bli annorlunda och mer tid spenderas hemma. Då kan det vara ett bra tillfälle att passa på att se över sitt hus lite extra.

 • Takfix i Coronatider

  Vi på Takfix tar våra kunders och vår personals hem, familjer och hälsa på största allvar nu i dessa kristider. Vi utför takläggning med omsorg och försiktighet.

 • Hög tid att boka sommarens takarbete i Stockholm

  Våren är nu äntligen här och för dig som vill ha hjälp med en takrenovering eller en takomläggning i sommar kan det vara en god idé att nu börja planera för arbetet och höra av dig för att boka ditt takarbete i Stockholm.

 • Se över ditt tak med en takbesiktning

  Under vinterhalvåret utsätts ett tak för särskilt hårda väderförhållanden med både vind, regn, snö och is. När våren sedan kommer kan det därför vara bra att se över taket och fixa till eventuella brister. Vi på Taxfix gör takbesiktningar runt om i Stockholmsområdet.

 • Nu är det vår och därmed dags att se över fasaden

  Nu när solen skiner är det perfekt läge att se över dom där sakerna som man alltid skjuter på. Sommaren är den bästa tiden att se över fasaden eftersom det inte får vara för kallt eller fuktigt om du behöver måla. Kanske finns det något hos dig som behöver ses om?