Vi har investerat i en bockmaskin

Vi är glada över att berätta att vi utvecklas och går framåt genom att vi nu har investerat i en ny maskin för bockning av plåt.

Plåtarbete

På det viset har vi även utökat våra tjänster med arbeten inom plåtbeslag. Se gärna mer om våra arbeten inom plåt.

Tjänsterna utökade med plåtbeslag

Vi utför många typer av arbeten på olika typer av fastigheter. Några exempel är rengöring av tak och fasader, rivning av tak, montering av anordningar som ökar taksäkerheten, snöskottning på tak och mycket annat. Nu har vi alltså även utökat våra tjänster inom plåtarbeten genom vår nya bockmaskin. Med en bockmaskin för plåt kan man tillverka många olika typer av plåtbeslag för olika syften och med olika mått.

Några exempel på plåtbeslag som en bockmaskin gör det möjligt att tillverka är fönsterbleck, vindskivor, plåtar till trösklar, fotplåtar, nockplåtar med mera. I maskinen böjer man och vinklar plåten efter de önskade måtten och kan på det viset tillverka det plåtbeslag som man behöver.

Sedan tidigare utför vi även arbeten inom takbyten och takomläggningar både i plåt och i andra takmaterial. Till Takfix kan du som vill ha hjälp med takomläggning av ett plåttak med både korrigerad plåt och bandtäckning samt en takläggning med takpannor vända dig.

Plåtarbeten runt om i Stockholm

Det finns flera fördelar med plåt. Plåt är ett slittåligt material som står emot väder och vind. Plåt är även ett material som inte väger allt för mycket vilket är en fördel om man exempelvis ska ha plåt som takmaterial. Taket sliter då inte så mycket på de bärande konstruktionerna.

Takfix hjälper dig med alla typer av plåtarbeten oavsett om det gäller ett tak eller någon typ av plåtbeslag. Vi gör jobb åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag runt om i Stockholms-området.

Nyhetsarkiv

 • Dags att boka takomläggningen i Stockholm

  April månad är nu snart här och tiden har kommit att boka in vårens och sommarens takarbete i Stockholm med allt från mindre renoveringar till en total takomläggning.

 • Våren är tiden för snöröjning av tak i Stockholm

  Att ta hjälp med en snöröjning under vintertiden har ett flertal fördelar både för dig som är privatperson och för dig som är företagare. Nu när våren kommer finns det all anledning att ta hjälp med snöröjning av taket till din fastighet i Stockholm.

 • Vi mossbehandlar ditt tak i Stockholm

  Att ta hand om sitt tak är viktigt för att hållbarheten ska vara så lång som möjligt. En av de tjänster som vi erbjuder i Stockholm som förlänger takets livslängd är rengöring och mossbehandling av tak.

 • Faror med mycket snö på taket

  Under vinterhalvåret samlas ibland mycket snö på taket, vilket kan innebära en del risker. För att undvika faror med för mycket snö på taket finns det dock en del som kan göras.