Vi har investerat i en bockmaskin

Vi är glada över att berätta att vi utvecklas och går framåt genom att vi nu har investerat i en ny maskin för bockning av plåt.

Plåtarbete

På det viset har vi även utökat våra tjänster med arbeten inom plåtbeslag. Se gärna mer om våra arbeten inom plåt.

Tjänsterna utökade med plåtbeslag

Vi utför många typer av arbeten på olika typer av fastigheter. Några exempel är rengöring av tak och fasader, rivning av tak, montering av anordningar som ökar taksäkerheten, snöskottning på tak och mycket annat. Nu har vi alltså även utökat våra tjänster inom plåtarbeten genom vår nya bockmaskin. Med en bockmaskin för plåt kan man tillverka många olika typer av plåtbeslag för olika syften och med olika mått.

Några exempel på plåtbeslag som en bockmaskin gör det möjligt att tillverka är fönsterbleck, vindskivor, plåtar till trösklar, fotplåtar, nockplåtar med mera. I maskinen böjer man och vinklar plåten efter de önskade måtten och kan på det viset tillverka det plåtbeslag som man behöver.

Sedan tidigare utför vi även arbeten inom takbyten och takomläggningar både i plåt och i andra takmaterial. Till Takfix kan du som vill ha hjälp med takomläggning av ett plåttak med både korrigerad plåt och bandtäckning samt en takläggning med takpannor vända dig.

Plåtarbeten runt om i Stockholm

Det finns flera fördelar med plåt. Plåt är ett slittåligt material som står emot väder och vind. Plåt är även ett material som inte väger allt för mycket vilket är en fördel om man exempelvis ska ha plåt som takmaterial. Taket sliter då inte så mycket på de bärande konstruktionerna.

Takfix hjälper dig med alla typer av plåtarbeten oavsett om det gäller ett tak eller någon typ av plåtbeslag. Vi gör jobb åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag runt om i Stockholms-området.

Nyhetsarkiv

 • Flera fördelar med sedumtak i Stockholm

  De takmaterial som man kan välja till sitt tak i Stockholm är många. Ett val av takmaterial är ett så kallat sedumtak. Att välja sedum till sitt tak i Stockholm har ett flertal fördelar.

 • Ta del av vår kunskapsbank om tak

  I vår kunskapsbank om tak och takarbeten kan du läsa om allt från hur du på bästa sätt tar hand om ditt tak till hur lång tid som olika takmaterial håller och hur ett takbyte går till.

 • Takfix arbetar med takfönster från Velux

  När man ska installera ett takfönster på sitt hus i Stockholm så finns det en del som är bra att tänka på för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.

 • Flera fördelar med tegeltak

  Det finns många typer av takmaterial som man kan ha på sitt tak i Stockholm. Ett klassiskt material som länge har använts till tak landet över är tegel. Det finns flera fördelar med att ha tegelpannor på sitt tak.