Våren passar bra för taktvättning i Stockholm

Vi är nu inne i maj månad och våren är här. En av de tjänster som vi erbjuder i Stockholm som passar bra när vårens varmare temperaturer kommer är en taktvättning.

Våren är en bra tid för att utföra en taktvättning i Stockholm.

Läs mer även här om vad vi erbjuder inom taktvättning i Stockholm

Taktvättning skyddar taket

Efter vintern och hösten kommer våren med de varmare temperaturerna. Ett bra sätt att göra sitt tak redo och fint inför sommaren är att ta hjälp med en taktvättning. Vid en taktvättning får man bort sådant som smuts och mossa som kan ha samlats och fått fäste på taket.

Det finns flera fördelar med att tvätta sitt tak i Stockholm. I och med att man får bort smutsen och växterna på taket så blir utseendet finare. Ett rent och fint tak kan förhöja hela känslan när man ser på huset. Man ser även till att taket håller sig i ett bra skick över längre tid.

När man får problem med smuts och mossa på taket så kan det leda till att taket blir fuktigt vilket kan slita på taket. Under vintern kan det också leda till att det blir sprickor i takpannorna. Med en taktvättning i Stockholm så minskar man risken för att detta händer.

Taktvättning i Stockholm

När vi utför taktvättning i Stockholm så används en högtryckstvätt med varmt vatten som får bort smutsen på ditt tak. För att minska risken för att växtlighet åter får fäste på taket så kan vi även behandla det med ett medel som är framtaget får att skydda taket och hålla växtlighet borta.

Det finns alltså flera fördelar med att ta hand om sitt tak och få bort smuts och mossa genom att tvätta taket. Vill du ha hjälp med taktvättning i Stockholm i vår eller i sommar? Hör gärna av dig.

Nyhetsarkiv

 • Så utför du säker takskottning i vinter

  Vinterhalvåret har nu anlänt. När mycket snö faller ned och samlas på taket kan det bli nödvändigt med en takskottning. För att takskottningen ska gå säkert till finns det dock en del som det är bra att tänka på.

 • Snöskottning av tak - vet du vad som gäller?

  Vill du veta mer om snöskottning av tak och vad man behöver tänka på inför vintern som fastighetsägare? I vår kunskapsbank hittar du massor av information som rör snöröjning och skottning av tak.

 • Undvik vinterns risker med snörasskydd

  Hösten är här och vintern närmar sig. När mycket snö under vintern samlas på taket kan det finnas en risk att den faller ned mot marken. Genom att montera taksäkerhet kan du undvika risken för olyckor i vinter. Takfix monterar taksäkerhet runt om i Stockholm.

 • Tillökning i vår kunskapsbank om byggställningar

  I vår kunskapsbank kan du nu få reda på vad det kostar att låta bygga en ställning, om du själv kan vara med i monteringsarbetet, och hur du kan veta att byggställningen är godkänd och säker.

 • Dags att boka vinterns takskottning i Stockholm

  Även om vintern kanske känns långt borta så går tiden fort och det kan vara bra att redan nu tänka på att boka in sin hjälp med takskottning i Stockholm inför vintern.