Våren passar bra för taktvättning i Stockholm

Vi är nu inne i maj månad och våren är här. En av de tjänster som vi erbjuder i Stockholm som passar bra när vårens varmare temperaturer kommer är en taktvättning.

Våren är en bra tid för att utföra en taktvättning i Stockholm.

Läs mer även här om vad vi erbjuder inom taktvättning i Stockholm

Taktvättning skyddar taket

Efter vintern och hösten kommer våren med de varmare temperaturerna. Ett bra sätt att göra sitt tak redo och fint inför sommaren är att ta hjälp med en taktvättning. Vid en taktvättning får man bort sådant som smuts och mossa som kan ha samlats och fått fäste på taket.

Det finns flera fördelar med att tvätta sitt tak i Stockholm. I och med att man får bort smutsen och växterna på taket så blir utseendet finare. Ett rent och fint tak kan förhöja hela känslan när man ser på huset. Man ser även till att taket håller sig i ett bra skick över längre tid.

När man får problem med smuts och mossa på taket så kan det leda till att taket blir fuktigt vilket kan slita på taket. Under vintern kan det också leda till att det blir sprickor i takpannorna. Med en taktvättning i Stockholm så minskar man risken för att detta händer.

Taktvättning i Stockholm

När vi utför taktvättning i Stockholm så används en högtryckstvätt med varmt vatten som får bort smutsen på ditt tak. För att minska risken för att växtlighet åter får fäste på taket så kan vi även behandla det med ett medel som är framtaget får att skydda taket och hålla växtlighet borta.

Det finns alltså flera fördelar med att ta hand om sitt tak och få bort smuts och mossa genom att tvätta taket. Vill du ha hjälp med taktvättning i Stockholm i vår eller i sommar? Hör gärna av dig.

Nyhetsarkiv

 • Takfix utför takläggning på industritak i Stockholm

  Vi på Takfix utför många typer av takarbeten i Stockholm åt både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Du visste väl att vi erbjuder taktjänster till dig som har ett industritak i Stockholm?

 • Takfix har garanti på takbyten

  När man investerar på sitt hus genom att anlita en takfirma för ett takbyte så vill man kunna känna sig trygg med att slutresultatet blir så bra som man förväntar sig att det ska bli. Vi på Takfix har av den anledningen en garanti på vårt arbete inom takläggningar.

 • Gör taket redo för hösten med takservice

  Augusti månad är nu snart här och hösten närmar sig med stora steg. Det kan nu vara bra att se över sitt tak så att det är i ett bra skick inför höstens hårdare väderförhållanden. Vi på Takfix ser över ditt tak i Stockholm och utför takservice och takunderhåll.

 • Flera fördelar med sedumtak i Stockholm

  De takmaterial som man kan välja till sitt tak i Stockholm är många. Ett val av takmaterial är ett så kallat sedumtak. Att välja sedum till sitt tak i Stockholm har ett flertal fördelar.

 • Ta del av vår kunskapsbank om tak

  I vår kunskapsbank om tak och takarbeten kan du läsa om allt från hur du på bästa sätt tar hand om ditt tak till hur lång tid som olika takmaterial håller och hur ett takbyte går till.