Våren passar bra för taktvättning i Stockholm

Vi är nu inne i maj månad och våren är här. En av de tjänster som vi erbjuder i Stockholm som passar bra när vårens varmare temperaturer kommer är en taktvättning.

Våren är en bra tid för att utföra en taktvättning i Stockholm.

Läs mer även här om vad vi erbjuder inom taktvättning i Stockholm

Taktvättning skyddar taket

Efter vintern och hösten kommer våren med de varmare temperaturerna. Ett bra sätt att göra sitt tak redo och fint inför sommaren är att ta hjälp med en taktvättning. Vid en taktvättning får man bort sådant som smuts och mossa som kan ha samlats och fått fäste på taket.

Det finns flera fördelar med att tvätta sitt tak i Stockholm. I och med att man får bort smutsen och växterna på taket så blir utseendet finare. Ett rent och fint tak kan förhöja hela känslan när man ser på huset. Man ser även till att taket håller sig i ett bra skick över längre tid.

När man får problem med smuts och mossa på taket så kan det leda till att taket blir fuktigt vilket kan slita på taket. Under vintern kan det också leda till att det blir sprickor i takpannorna. Med en taktvättning i Stockholm så minskar man risken för att detta händer.

Taktvättning i Stockholm

När vi utför taktvättning i Stockholm så används en högtryckstvätt med varmt vatten som får bort smutsen på ditt tak. För att minska risken för att växtlighet åter får fäste på taket så kan vi även behandla det med ett medel som är framtaget får att skydda taket och hålla växtlighet borta.

Det finns alltså flera fördelar med att ta hand om sitt tak och få bort smuts och mossa genom att tvätta taket. Vill du ha hjälp med taktvättning i Stockholm i vår eller i sommar? Hör gärna av dig.

Nyhetsarkiv

 • Flera fördelar med tegeltak

  Det finns många typer av takmaterial som man kan ha på sitt tak i Stockholm. Ett klassiskt material som länge har använts till tak landet över är tegel. Det finns flera fördelar med att ha tegelpannor på sitt tak.

 • Dags att boka takomläggningen i Stockholm

  April månad är nu snart här och tiden har kommit att boka in vårens och sommarens takarbete i Stockholm med allt från mindre renoveringar till en total takomläggning.

 • Våren är tiden för snöröjning av tak i Stockholm

  Att ta hjälp med en snöröjning under vintertiden har ett flertal fördelar både för dig som är privatperson och för dig som är företagare. Nu när våren kommer finns det all anledning att ta hjälp med snöröjning av taket till din fastighet i Stockholm.

 • Vi mossbehandlar ditt tak i Stockholm

  Att ta hand om sitt tak är viktigt för att hållbarheten ska vara så lång som möjligt. En av de tjänster som vi erbjuder i Stockholm som förlänger takets livslängd är rengöring och mossbehandling av tak.