Tillökning i vår kunskapsbank om byggställningar

I vår kunskapsbank kan du nu få reda på vad det kostar att låta bygga en ställning, om du själv kan vara med i monteringsarbetet, och hur du kan veta att byggställningen är godkänd och säker.

Vår kunskapsbank har utökats med mer matnyttig information för dig som går i byggdrömmar.

Vad kostar det?

När du är i planeringsstadiet är det t.ex. viktigt att beräkna kostnaden för projektet. Om byggställningar är en del av den kalkylen så uppstår säkert frågan: Vad kostar det att hyra ställning?

Vem får vara med och montera?

Vilka regler gäller sedan när byggställningen ska monteras? Får du själv vara med i arbetet och i så fall i vilka moment? Vi reder ut begreppen i vårt svar på vem som kan vara med och bygga ställning.

Hur vet man att ställningen är säker?

När ställningen väl är på plats – vad är det som avgör om den är säker och är monterad efter spelets alla regler? Vi svarar på det i artikeln om hur man vet att en byggnadsställning är säker.

Nyhetsarkiv

 • Boka in sommarens fasadarbeten i Stockholm!

  Vi är nu inne i juni månad vilket betyder att sommaren äntligen är här. En av de tjänster som vi erbjuder i Stockholm som passar bra när sommarens varma temperature kommit är fasadarbeten för att fräscha upp husets yttre!

 • Tvätta taket för längre livslängd

  För många husägare kommer sommaren 2020 bli annorlunda och mer tid spenderas hemma. Då kan det vara ett bra tillfälle att passa på att se över sitt hus lite extra.

 • Takfix i Coronatider

  Vi på Takfix tar våra kunders och vår personals hem, familjer och hälsa på största allvar nu i dessa kristider. Vi utför takläggning med omsorg och försiktighet.

 • Hög tid att boka sommarens takarbete i Stockholm

  Våren är nu äntligen här och för dig som vill ha hjälp med en takrenovering eller en takomläggning i sommar kan det vara en god idé att nu börja planera för arbetet och höra av dig för att boka ditt takarbete i Stockholm.

 • Se över ditt tak med en takbesiktning

  Under vinterhalvåret utsätts ett tak för särskilt hårda väderförhållanden med både vind, regn, snö och is. När våren sedan kommer kan det därför vara bra att se över taket och fixa till eventuella brister. Vi på Taxfix gör takbesiktningar runt om i Stockholmsområdet.