Takrenovering i Stockholm

Funderar du på att renovera taket till vår? Vi på Takfix hjälper dig med takrenovering i Stockholm. Det är viktigt att ta hand om taket eftersom påfrestning från väder och vind skadar taket. Se även till att ha ett öga på taket för att undvika läckage och andra skador.  

SÅ HÄR KAN DU UNDERSÖKA TAKET 

 

Om du tänker kontrollera ditt tak själv, bör du kolla så att alla pannor, plåtar och beslag är hela och håller tätt. Du bör även kolla så att underlagspappen och läkten under pannorna är i bra skick. Se till att kolla efter fukt och läckage inifrån vinden också. Skulle du upptäcka något av dessa skador är det nog dags för en takrenovering. Vi på Takfix kan hjälpa dig med en besiktning om du känner dig osäker.  

 

VÄLJ RÄTT MATERIALVAL FÖR DIN TAKRENOVERING 

 

Takets material avgör livslängden för ett tak. Det är viktigt att man väljer rätt material. Skulle du byta material under en takrenovering, kontrollera då att materialet du byter till håller för just ditt tak. Om det inte håller kan man behöva förstärka takkonstruktionen.  

 

VI HJÄLPER DIG MED TAKRENOVERING 

 

Vi på Takfix utför alla typer utav takrenoveringar. Vid en takrenovering byter vi ut de delar av taket som är skadade eller befinner sig i ett dåligt skick. Vid många fall är det oftast bäst att byta ut hela taket på en gång. Med våra erfarna och kompetenta takläggare är inget omöjligt då vi har en lång erfarenhet av olika typer utav tak. Att anlita oss är en säkerhet för dig som kund. Vi utför arbetet ordentligt och lämnar alltid garanti på vårt arbete.  

 

Om du behöver hjälp med en besiktning eller en takrenovering i Stockholm, tveka inte på att kontakta oss. Vi på Takfix hjälper gärna dig! Vi är med hela vägen, från första kontakt till projektering och till ett färdigt slutresultat. 

Nyhetsarkiv

 • Boka in vårens taktvätt!

  Vi är nu inne i april månad och våren är äntligen här! En utav de tjänster som vi erbjuder i Stockholm som passar bra när vårens varmare temperaturer kommer är en taktvättning. Alger, mossa, lav och andra typer av påväxt sliter på taket och kan ge ett försämrat skydd. Genom att utföra er taktvätt ser man till att taket är fritt från skadlig påväxt och på så sätt ger man taket en längre livslängd.

 • Våren är här – dags att se över taket!

  Nu när solen lyser och temperaturerna stiger är det perfekt läge att se över de där sakerna som man kanske alltid skjuter på. Våren är nämligen bästa tiden att se över sitt tak! Med regelbundet underhåll kan du förlänga takets livslängd, förebygga vattenskador och därmed undvika oväntade kostnader.

 • Takrenovering i Stockholm

  Funderar du på att renovera taket till vår? Vi på Takfix hjälper dig med takrenovering i Stockholm. Det är viktigt att ta hand om taket eftersom påfrestning från väder och vind skadar taket. Se även till att ha ett öga på taket för att undvika läckage och andra skador.  

 • Boka in din takläggare för 2021 redan nu!

  Vi är nu inne i 2021 och vi på Takfix vill passa på att önska alla en god fortsättning på det nya året. Du som har planer på att lägga om taket i vår är det hög tid att redan nu boka in din takläggare. Det har blivit allt mer populärt att byta tak under våren vilket gör att efterfrågan på takläggare snabbt skjuter i höjden. Genom att vara ute i god tid ser du till att du får din takomläggning gjord innan sommarens varma dagar!

 • Faror med snötäckta tak

  Nu är vi inne i slutet av december månad och såhär under vinterhalvåret kan det samlas mycket snö på taket, vilket kan innebära en del risker. För att undvika faror med för mycket snö på taket finns det dock en del som kan göras.