TAKRENOVERING I STOCKHOLM

Funderar du på att renovera taket till vår? Vi på Takfix hjälper dig med takrenovering i Stockholm. Det är viktigt att ta hand om taket eftersom påfrestning från väder och vind skadar taket. Se även till att ha ett öga på taket för att undvika läckage och andra skador.  

SÅ HÄR KAN DU UNDERSÖKA TAKET 

 

Om du tänker kontrollera ditt tak själv, bör du kolla så att alla pannor, plåtar och beslag är hela och håller tätt. Du bör även kolla så att underlagspappen och läkten under pannorna är i bra skick. Se till att kolla efter fukt och läckage inifrån vinden också. Skulle du upptäcka något av dessa skador är det nog dags för en takrenovering. Vi på Takfix kan hjälpa dig med en besiktning om du känner dig osäker.  

 

VÄLJ RÄTT MATERIALVAL FÖR DIN TAKRENOVERING 

 

Takets material avgör livslängden för ett tak. Det är viktigt att man väljer rätt material. Skulle du byta material under en takrenovering, kontrollera då att materialet du byter till håller för just ditt tak. Om det inte håller kan man behöva förstärka takkonstruktionen.  

 

VI HJÄLPER DIG MED TAKRENOVERING 

 

Vi på Takfix utför alla typer utav takrenoveringar. Vid en takrenovering byter vi ut de delar av taket som är skadade eller befinner sig i ett dåligt skick. Vid många fall är det oftast bäst att byta ut hela taket på en gång. Med våra erfarna och kompetenta takläggare är inget omöjligt då vi har en lång erfarenhet av olika typer utav tak. Att anlita oss är en säkerhet för dig som kund. Vi utför arbetet ordentligt och lämnar alltid garanti på vårt arbete.  

 

Om du behöver hjälp med en besiktning eller en takrenovering i Stockholm, tveka inte på att kontakta oss. Vi på Takfix hjälper gärna dig! Vi är med hela vägen, från första kontakt till projektering och till ett färdigt slutresultat. 

Nyhetsarkiv

 • TAKRENOVERING I STOCKHOLM

  Funderar du på att renovera taket till vår? Vi på Takfix hjälper dig med takrenovering i Stockholm. Det är viktigt att ta hand om taket eftersom påfrestning från väder och vind skadar taket. Se även till att ha ett öga på taket för att undvika läckage och andra skador.  

 • Boka in din takläggare för 2021 redan nu!

  Vi är nu inne i 2021 och vi på Takfix vill passa på att önska alla en god fortsättning på det nya året. Du som har planer på att lägga om taket i vår är det hög tid att redan nu boka in din takläggare. Det har blivit allt mer populärt att byta tak under våren vilket gör att efterfrågan på takläggare snabbt skjuter i höjden. Genom att vara ute i god tid ser du till att du får din takomläggning gjord innan sommarens varma dagar!

 • Faror med snötäckta tak

  Nu är vi inne i slutet av december månad och såhär under vinterhalvåret kan det samlas mycket snö på taket, vilket kan innebära en del risker. För att undvika faror med för mycket snö på taket finns det dock en del som kan göras.

 • Så tar du hand om sedumtaket under vintern

  Vi befinner oss nu i sluttampen av hösten och snart väntar mörkare dagar, kyla och snö. När det kommer till sedumtak finns det särskilda skötselråd att följa under vintertid för att se till att sedumplantorna mår så bra som möjligt under hela vinterhalvåret.

 • Takskottning inför vintern 2020/2021

  Vi är nu inne i mitten av oktober månad vilket innebär att det nu är hög tid att börja planera in vinterns snöskottning på tak i Stockholm. Vinter blir det alltid och snön kommer oftast olägligt! Därför kan det vara en god idé att ligga steget före och redan nu boka in ett abonnemang för takskottning i Stockholm inför vinter 2020/2021.