Takfix utför takläggning på industritak i Stockholm

Vi på Takfix utför många typer av takarbeten i Stockholm åt både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Du visste väl att vi erbjuder taktjänster till dig som har ett industritak i Stockholm?


Takfix arbetar bland annat med industritak i Stockholm.

Läs mer också här om våra tjänster inom industritak i Stockholm

Vi tar hand om ditt industritak i Stockholm

Bland de takarbeten som vi erbjuder i Stockholm finns takläggningar med tegelpannor, betongpannor, sedum, takpapp och plåt. Vi hjälper även våra kunder med takrenoveringar och takservice för att underhålla taken och se till att de håller sig i ett bra skick så länge som möjligt. Våra takarbeten utför vi alltså på en mängd olika typer av byggnader, bland annat industritak.

För dig som bedriver en industriverksamhet och därför har en byggnad med ett industritak i Stockholm så kan olika typer av takarbeten med tiden bli aktuella. Det kan röra sig om att taket är i ett dåligt skick och att därför delar av taket eller hela taket måste bytas ut. Industritak har ofta en låg lutning och ett bra val till ditt industritak i Stockholm vid ett takbyte är därför takpapp.

Med papptak på industritaket i Stockholm får du ett takmaterial som är hållbart och även prisvärt i jämförelse med vissa andra typer av takmaterial. Ett papptak isolerar och skyddar taket mot väder och vind. Till industritak i Stockholm hjälper vi dig även gärna med plåtarbeten med läggning av tak samt framtagning av plåtbeslag till taket.

Hör av dig för takarbete på industritak i Stockholm

Vilka behov av takarbeten som finns på ett tak skiljer sig från fall till fall. Hör gärna av dig för att veta mer om våra takarbeten på industritak i Stockholm. Vi hjälper dig med en lösning som passar behoven på just ditt industritak oavsett om det gäller renovering eller takläggning.

Nyhetsarkiv

 • Nu hyr vi ut byggställningar i Stockholm

  Vi erbjuder nu såväl modulställningar som ramställningar, i stål eller aluminium när ni behöver hyra ställning i Stockholm. Vi kan hjälpa er med montering eller så kan ni montera själva. Om ni önskar att vi hjälper till med montering så är det bra att veta att ni kan få ROT-avdrag för arbetet. Om ni önskar montera själva så har vi tillgång till programvara som gör jobbet enkelt och säkert.

 • Vi är behöriga att sanera eternittak

  Det finns takarbeten som kräver en särskild kunskap och även särskild utbildning för att de ska gå säkert till. Ett exempel är när man ska utföra takarbeten på eternittak. Takfix har behörighet att sanera asbesttak.

 • Takfix utför takläggning på industritak i Stockholm

  Vi på Takfix utför många typer av takarbeten i Stockholm åt både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Du visste väl att vi erbjuder taktjänster till dig som har ett industritak i Stockholm?

 • Takfix har garanti på takbyten

  När man investerar på sitt hus genom att anlita en takfirma för ett takbyte så vill man kunna känna sig trygg med att slutresultatet blir så bra som man förväntar sig att det ska bli. Vi på Takfix har av den anledningen en garanti på vårt arbete inom takläggningar.