Takfix utför takläggning på industritak i Stockholm

Vi på Takfix utför många typer av takarbeten i Stockholm åt både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Du visste väl att vi erbjuder taktjänster till dig som har ett industritak i Stockholm?


Takfix arbetar bland annat med industritak i Stockholm.

Läs mer också här om våra tjänster inom industritak i Stockholm

Vi tar hand om ditt industritak i Stockholm

Bland de takarbeten som vi erbjuder i Stockholm finns takläggningar med tegelpannor, betongpannor, sedum, takpapp och plåt. Vi hjälper även våra kunder med takrenoveringar och takservice för att underhålla taken och se till att de håller sig i ett bra skick så länge som möjligt. Våra takarbeten utför vi alltså på en mängd olika typer av byggnader, bland annat industritak.

För dig som bedriver en industriverksamhet och därför har en byggnad med ett industritak i Stockholm så kan olika typer av takarbeten med tiden bli aktuella. Det kan röra sig om att taket är i ett dåligt skick och att därför delar av taket eller hela taket måste bytas ut. Industritak har ofta en låg lutning och ett bra val till ditt industritak i Stockholm vid ett takbyte är därför takpapp.

Med papptak på industritaket i Stockholm får du ett takmaterial som är hållbart och även prisvärt i jämförelse med vissa andra typer av takmaterial. Ett papptak isolerar och skyddar taket mot väder och vind. Till industritak i Stockholm hjälper vi dig även gärna med plåtarbeten med läggning av tak samt framtagning av plåtbeslag till taket.

Hör av dig för takarbete på industritak i Stockholm

Vilka behov av takarbeten som finns på ett tak skiljer sig från fall till fall. Hör gärna av dig för att veta mer om våra takarbeten på industritak i Stockholm. Vi hjälper dig med en lösning som passar behoven på just ditt industritak oavsett om det gäller renovering eller takläggning.

Nyhetsarkiv

 • Tvätta taket för längre livslängd

  För många husägare kommer sommaren 2020 bli annorlunda och mer tid spenderas hemma. Då kan det vara ett bra tillfälle att passa på att se över sitt hus lite extra.

 • Takfix i Coronatider

  Vi på Takfix tar våra kunders och vår personals hem, familjer och hälsa på största allvar nu i dessa kristider. Vi utför takläggning med omsorg och försiktighet.

 • Hög tid att boka sommarens takarbete i Stockholm

  Våren är nu äntligen här och för dig som vill ha hjälp med en takrenovering eller en takomläggning i sommar kan det vara en god idé att nu börja planera för arbetet och höra av dig för att boka ditt takarbete i Stockholm.

 • Se över ditt tak med en takbesiktning

  Under vinterhalvåret utsätts ett tak för särskilt hårda väderförhållanden med både vind, regn, snö och is. När våren sedan kommer kan det därför vara bra att se över taket och fixa till eventuella brister. Vi på Taxfix gör takbesiktningar runt om i Stockholmsområdet.

 • Nu är det vår och därmed dags att se över fasaden

  Nu när solen skiner är det perfekt läge att se över dom där sakerna som man alltid skjuter på. Sommaren är den bästa tiden att se över fasaden eftersom det inte får vara för kallt eller fuktigt om du behöver måla. Kanske finns det något hos dig som behöver ses om?