Takfix i Coronatider

Vi på Takfix tar våra kunders och vår personals hem, familjer och hälsa på största allvar nu i dessa kristider. Vi utför takläggning med omsorg och försiktighet.

Vi förstår att detta är en särskild oro för våra privatkunder tex vid takbyten och arbeten i hemma hos någon. Du som funderar på att byta tak, underhållsarbete eller annat takprojekt tex med taksäkerhet ska känna dig säker och trygg trots rådande kris.

Vi informerar och uppmanar vår personal att ta hand om hygienen på och utanför jobbet, vi har en uppgraderad policy på detta. Vi håller avstånd och är extra noga med handhygienen. Vår personal går inte till jobbet utan kontaktar sjukvården om de känner några som helst symptom på influensa eller om det finns någon risk att de varit i kontakt med personer som potentiellt skulle kunna vara smittade av coronaviruset.

Vi håller oss uppdaterade gällande coronavirusets (Covid-19) utveckling och följer de rekommendationer som återfinns på Folkhälsomyndighetens hemsida och har löpande kontakt med vår arbetsgivarorganisation och Facklig organisation.

Ta en kontakt så berättar vi mer hur vi kan utföra arbeten på ett säkert sätt nu under krisen. Tillsammans klarar vi krisen!

Nyhetsarkiv

 • Boka in höstens takunderhåll!

  Vi är nu inne i mitten av september månad och hösten vilar precis runt hörnet. Då kan det vara dags att boka in höstens takunderhåll för att stärka taket mot höstens hårda väder och vind.

 • Hyr ställning hos oss på Takfix!

  Förutom tjänster inom takarbeten och takrenoveringar hyr vi på Takfix ut byggnadsställningar i Stockholm. Oavsett om ni är ett företag eller privatperson erbjuder vi ett helhetsansvar för uthyrning av ställningar som inkluderar både dimensionering och montering.

 • Boka in sommarens fasadarbeten i Stockholm!

  Vi är nu inne i juni månad vilket betyder att sommaren äntligen är här. En av de tjänster som vi erbjuder i Stockholm som passar bra när sommarens varma temperature kommit är fasadarbeten för att fräscha upp husets yttre!

 • Tvätta taket för längre livslängd

  För många husägare kommer sommaren 2020 bli annorlunda och mer tid spenderas hemma. Då kan det vara ett bra tillfälle att passa på att se över sitt hus lite extra.