Takfix har garanti på takbyten

När man investerar på sitt hus genom att anlita en takfirma för ett takbyte så vill man kunna känna sig trygg med att slutresultatet blir så bra som man förväntar sig att det ska bli. Vi på Takfix har av den anledningen en garanti på vårt arbete inom takläggningar.


Takfix har garanti på takbyten i Stockholm.

Läs mer även här om vår garanti vid takbyten

Trygga takläggningar i Stockholm

Vi på takfix utför takbyten, takrenoveringar och tjänster inom takservice på ett flertal olika typer av tak runt om i Stockholmsområdet. Vi arbetar med klassiska material som tegel, betong och takpapp men kan också hjälpa dig med gröna tak, som ett sedumtak. När vi utför takläggningar så ingår alltså en grundgaranti för att du som kund ska känna dig trygg med den tjänst som utförs.

I garantin ingår först och främst en tätskiktsgaranti som innebär att allt material ingår om det skulle finnas brister i material eller utförande som gör att tätskiktet måste ses över. I garantin ingår också utbyte eller reparationer utan extra kostnad upp till tio år efter att taket har lagts. Om ägaren av fastigheten tillåter en inspektion av taket det tionde året så ingår dessutom fem års extra garanti. Sammanlagt erbjuder vi på det viset  femton års garanti på takläggningen på ditt hus.

I samband med att vi använder vissa typer av takmaterial så kan det också vara så att den specifika leverantören av materialet i sin tur har en garanti för materialet. I sådana fall så låter vi dig veta det.

Takbyten och andra takarbeten i Stockholm

Oavsett om du behöver hjälp med ett takbyte eller en takrenovering så kan vi hjälpa dig. Vi utför även sådant som taktvättningar, takmålningar och mossbehandlingar av tak. Hör gärna av dig för att veta mer samt för att boka in ditt takarbete.

Nyhetsarkiv

 • Därför kräver sanering av eternittak rätt kunskaper

  Att hantera material som innehåller asbest kan innebära risker är troligen känt hos de allra flesta. Ett sådant material är ett eternittak. Men varför är det egentligen så farligt att hantera asbest?

 • Boka vårens takomläggning i Stockholm redan nu

  Vi har nu gått in i ett nytt år och även om våren och sommaren kan kännas avlägsen kan det vara en god idé att redan nu boka in sin hjälp med vårens takomläggning i Stockholm. Takfix utför takbyten och takrenoveringar med många typer av takmaterial.

 • Så sköter du ditt sedumtak under vintern

  För att ett sedumtak och andra typer av gröna tak ska hålla sig i ett så bra skick som möjligt finns det en del som är bra att ha i åtanke. Vinterhalvåret är nu här och det finns saker att tänka på gällande skötseln av ditt sedumtak i Stockholm.

 • Så utför du säker takskottning i vinter

  Vinterhalvåret har nu anlänt. När mycket snö faller ned och samlas på taket kan det bli nödvändigt med en takskottning. För att takskottningen ska gå säkert till finns det dock en del som det är bra att tänka på.

 • Snöskottning av tak - vet du vad som gäller?

  Vill du veta mer om snöskottning av tak och vad man behöver tänka på inför vintern som fastighetsägare? I vår kunskapsbank hittar du massor av information som rör snöröjning och skottning av tak.