Takfix har garanti på takbyten

När man investerar på sitt hus genom att anlita en takfirma för ett takbyte så vill man kunna känna sig trygg med att slutresultatet blir så bra som man förväntar sig att det ska bli. Vi på Takfix har av den anledningen en garanti på vårt arbete inom takläggningar.


Takfix har garanti på takbyten i Stockholm.

Läs mer även här om vår garanti vid takbyten

Trygga takläggningar i Stockholm

Vi på takfix utför takbyten, takrenoveringar och tjänster inom takservice på ett flertal olika typer av tak runt om i Stockholmsområdet. Vi arbetar med klassiska material som tegel, betong och takpapp men kan också hjälpa dig med gröna tak, som ett sedumtak. När vi utför takläggningar så ingår alltså en grundgaranti för att du som kund ska känna dig trygg med den tjänst som utförs.

I garantin ingår först och främst en tätskiktsgaranti som innebär att allt material ingår om det skulle finnas brister i material eller utförande som gör att tätskiktet måste ses över. I garantin ingår också utbyte eller reparationer utan extra kostnad upp till tio år efter att taket har lagts. Om ägaren av fastigheten tillåter en inspektion av taket det tionde året så ingår dessutom fem års extra garanti. Sammanlagt erbjuder vi på det viset  femton års garanti på takläggningen på ditt hus.

I samband med att vi använder vissa typer av takmaterial så kan det också vara så att den specifika leverantören av materialet i sin tur har en garanti för materialet. I sådana fall så låter vi dig veta det.

Takbyten och andra takarbeten i Stockholm

Oavsett om du behöver hjälp med ett takbyte eller en takrenovering så kan vi hjälpa dig. Vi utför även sådant som taktvättningar, takmålningar och mossbehandlingar av tak. Hör gärna av dig för att veta mer samt för att boka in ditt takarbete.

Nyhetsarkiv

 • Nu hyr vi ut byggställningar i Stockholm

  Vi erbjuder nu såväl modulställningar som ramställningar, i stål eller aluminium när ni behöver hyra ställning i Stockholm. Vi kan hjälpa er med montering eller så kan ni montera själva. Om ni önskar att vi hjälper till med montering så är det bra att veta att ni kan få ROT-avdrag för arbetet. Om ni önskar montera själva så har vi tillgång till programvara som gör jobbet enkelt och säkert.

 • Vi är behöriga att sanera eternittak

  Det finns takarbeten som kräver en särskild kunskap och även särskild utbildning för att de ska gå säkert till. Ett exempel är när man ska utföra takarbeten på eternittak. Takfix har behörighet att sanera asbesttak.

 • Takfix utför takläggning på industritak i Stockholm

  Vi på Takfix utför många typer av takarbeten i Stockholm åt både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Du visste väl att vi erbjuder taktjänster till dig som har ett industritak i Stockholm?

 • Takfix har garanti på takbyten

  När man investerar på sitt hus genom att anlita en takfirma för ett takbyte så vill man kunna känna sig trygg med att slutresultatet blir så bra som man förväntar sig att det ska bli. Vi på Takfix har av den anledningen en garanti på vårt arbete inom takläggningar.