Takfix arbetar med takfönster från Velux

När man ska installera ett takfönster på sitt hus i Stockholm så finns det en del som är bra att tänka på för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.

Takfix arbetar med takfönster från Velux.

Bland annat så ska man fundera över vilken typ av fönster som man ska ha. Viktigt är då att välja ett fönster av kvalitet. Vi arbetar med kvalitativa fönster från Velux.

Läs mer också här om våra tjänster inom takfönster i Stockholm

Vi hjälper dig med Velux takfönster

Velux är en leverantör som erbjuder en rad olika modeller av takfönster att välja mellan som skapar en bra upplevelse i huset. Bland annat så kan man välja fönster som är fjärrstyrda och som smidigt kan öppnas med en fjärrkontroll. Vilket takfönster som passar beror på de egna önskemålen och behoven.

Kontakta oss på Takfix för mer information om takfönster från Velux samt för hjälp med installationen.

Nyhetsarkiv

 • Flera fördelar med sedumtak i Stockholm

  De takmaterial som man kan välja till sitt tak i Stockholm är många. Ett val av takmaterial är ett så kallat sedumtak. Att välja sedum till sitt tak i Stockholm har ett flertal fördelar.

 • Ta del av vår kunskapsbank om tak

  I vår kunskapsbank om tak och takarbeten kan du läsa om allt från hur du på bästa sätt tar hand om ditt tak till hur lång tid som olika takmaterial håller och hur ett takbyte går till.

 • Takfix arbetar med takfönster från Velux

  När man ska installera ett takfönster på sitt hus i Stockholm så finns det en del som är bra att tänka på för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.

 • Flera fördelar med tegeltak

  Det finns många typer av takmaterial som man kan ha på sitt tak i Stockholm. Ett klassiskt material som länge har använts till tak landet över är tegel. Det finns flera fördelar med att ha tegelpannor på sitt tak.