Takfix arbetar med takfönster från Velux

När man ska installera ett takfönster på sitt hus i Stockholm så finns det en del som är bra att tänka på för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.

Takfix arbetar med takfönster från Velux.

Bland annat så ska man fundera över vilken typ av fönster som man ska ha. Viktigt är då att välja ett fönster av kvalitet. Vi arbetar med kvalitativa fönster från Velux.

Läs mer också här om våra tjänster inom takfönster i Stockholm

Vi hjälper dig med Velux takfönster

Velux är en leverantör som erbjuder en rad olika modeller av takfönster att välja mellan som skapar en bra upplevelse i huset. Bland annat så kan man välja fönster som är fjärrstyrda och som smidigt kan öppnas med en fjärrkontroll. Vilket takfönster som passar beror på de egna önskemålen och behoven.

Kontakta oss på Takfix för mer information om takfönster från Velux samt för hjälp med installationen.

Nyhetsarkiv

 • Nu hyr vi ut byggställningar i Stockholm

  Vi erbjuder nu såväl modulställningar som ramställningar, i stål eller aluminium när ni behöver hyra ställning i Stockholm. Vi kan hjälpa er med montering eller så kan ni montera själva. Om ni önskar att vi hjälper till med montering så är det bra att veta att ni kan få ROT-avdrag för arbetet. Om ni önskar montera själva så har vi tillgång till programvara som gör jobbet enkelt och säkert.

 • Vi är behöriga att sanera eternittak

  Det finns takarbeten som kräver en särskild kunskap och även särskild utbildning för att de ska gå säkert till. Ett exempel är när man ska utföra takarbeten på eternittak. Takfix har behörighet att sanera asbesttak.

 • Takfix utför takläggning på industritak i Stockholm

  Vi på Takfix utför många typer av takarbeten i Stockholm åt både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Du visste väl att vi erbjuder taktjänster till dig som har ett industritak i Stockholm?

 • Takfix har garanti på takbyten

  När man investerar på sitt hus genom att anlita en takfirma för ett takbyte så vill man kunna känna sig trygg med att slutresultatet blir så bra som man förväntar sig att det ska bli. Vi på Takfix har av den anledningen en garanti på vårt arbete inom takläggningar.