Takfix arbetar med takfönster från Velux

När man ska installera ett takfönster på sitt hus i Stockholm så finns det en del som är bra att tänka på för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.

Takfix arbetar med takfönster från Velux.

Bland annat så ska man fundera över vilken typ av fönster som man ska ha. Viktigt är då att välja ett fönster av kvalitet. Vi arbetar med kvalitativa fönster från Velux.

Läs mer också här om våra tjänster inom takfönster i Stockholm

Vi hjälper dig med Velux takfönster

Velux är en leverantör som erbjuder en rad olika modeller av takfönster att välja mellan som skapar en bra upplevelse i huset. Bland annat så kan man välja fönster som är fjärrstyrda och som smidigt kan öppnas med en fjärrkontroll. Vilket takfönster som passar beror på de egna önskemålen och behoven.

Kontakta oss på Takfix för mer information om takfönster från Velux samt för hjälp med installationen.

Nyhetsarkiv

 • Tvätta taket för längre livslängd

  För många husägare kommer sommaren 2020 bli annorlunda och mer tid spenderas hemma. Då kan det vara ett bra tillfälle att passa på att se över sitt hus lite extra.

 • Takfix i Coronatider

  Vi på Takfix tar våra kunders och vår personals hem, familjer och hälsa på största allvar nu i dessa kristider. Vi utför takläggning med omsorg och försiktighet.

 • Hög tid att boka sommarens takarbete i Stockholm

  Våren är nu äntligen här och för dig som vill ha hjälp med en takrenovering eller en takomläggning i sommar kan det vara en god idé att nu börja planera för arbetet och höra av dig för att boka ditt takarbete i Stockholm.

 • Se över ditt tak med en takbesiktning

  Under vinterhalvåret utsätts ett tak för särskilt hårda väderförhållanden med både vind, regn, snö och is. När våren sedan kommer kan det därför vara bra att se över taket och fixa till eventuella brister. Vi på Taxfix gör takbesiktningar runt om i Stockholmsområdet.

 • Nu är det vår och därmed dags att se över fasaden

  Nu när solen skiner är det perfekt läge att se över dom där sakerna som man alltid skjuter på. Sommaren är den bästa tiden att se över fasaden eftersom det inte får vara för kallt eller fuktigt om du behöver måla. Kanske finns det något hos dig som behöver ses om?