Takarbete i Stockholm

Vi på Takfix är en takfirma som utför olika typer av takarbeten runt om i hela Stockholm.

Vi har en lång erfarenhet i branschen och garanterar därmed alltid en hög kvalité på alla våra arbeten. Letar du efter en seriös firma som utför takarbete i Stockholm så har du kommit helt rätt.

 

Olika typer av takarbeten i Stockholm

 

Vi hjälper våra kunder med olika sorters takarbeten. Vi utför bland annat takläggning, renovering och reparationer av tegel, plåt och papptak. Vi på Takfix gör analyser åt dig och kommer även med förslag på åtgärder som kan göras. Takläggning är oftast en stor investering och kräver därför en noggrann analys. Fördelen med att investera i sitt tak är att fastighetens värde ökar och livslängden blir längre. Om du är intresserad av detta hjälper vi gärna dig med allt ifrån planering och budget till själva genomförandet.

 

Takarbeten för olika sorters kunder

 

Takfix utför arbeten åt både privatpersoner och företag. Vi hjälper även bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare också. Om du är privatperson ser vi dessutom till att du utnyttjar ditt rotavdrag på alla våra arbeten.

 

Vi erbjuder även helhetslösningar för både privatpersoner och villaägare. Detta innebär alltså från första besök till att taket är färdigt. Vi hjälper dig med allt ifrån takskötsel, rengöring till ett komplett takbyte och taksäkerhetsinstallationer. Vi sköter helt enkelt hela processen.

 

Våra takarbete har gedigen kunskap och erfarenhet och följer alla lagar och regler som finns för att arbetet ska utföras på ett säkert och rätt sätt. Detta gör vi oavsett om det gäller exempelvis takläggning, renovering, tvätt eller målning.

 

Kontakta oss

 

Vi har kunder runt om hela Stockholm och personal som är utbildade efter våra egna önskemål. Detta gör att vi kan hålla en högstandard på alla våra tjänster. Vi använder oss även av Trygg-Hansas firmaförsäkring som har en hög kreditvärdighet och godkänd F-skatt.

Nyhetsarkiv